Annonce
Holstebro Onsdag

Filmklub opfordrer til at købe medlemsskab i grupper

Med etableringen af corona-tiltag er filmklubben for børn og unge, Buster, klar til at sætte gang i en ny sæson. Filmene vil denne gang blive vist i den nye biograf, Big Bio, i Holstebro. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Når filmklubben for børn og unge, Buster, tager hul på en ny sæson den 24. og 25. oktober, bliver det med corona-tiltag.

For at sikre afstand mellem medlemmerne skal der være minimum ét ledigt sæde mellem hver person - men kun til dem, man ikke møder op i biografen sammen med.

Af den grund opfordrer bestyrelsen bag Buster til, at medlemmerne i år finder sammen med dem, man kender - for eksempel fra sin klasse - og får en voksen til at købe alle medlemsskaber på én gang.

På den måde kan planlæggerne se, hvor mange der må sidde sammen uden afstand og dermed lukke op for flere i filmklubbens nye tilhørssted, Big Bio i Enghaven.

- Vi rykker ind i en ny biograf med nye, store stole og en anden fordeling, end vi har været vant til. Det betyder i sig selv noget for, hvor mange medlemmer der er plads til, men når vi så også har afstandskravet at arbejde med, giver det endnu flere udfordringer, siger formand Thomas Arre i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Der bliver ganske enkelt ikke plads til så mange medlemmer i år som tidligere, så vi håber virkelig, at mange kan købe i grupper, så vi må skuffe så få som muligt.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce