Annonce
Holstebro Onsdag

Fire digtere læser sine egne værker op på Facebook

En af digterne, som skal læse højt i en livestreaming på Holstebro Biblioteks Facebook-side, er Lone Hørslev. Hun debuterede i 2001 med digtsamlingen TAK. Hendes seneste udgivelse er samlingen, Dagene er data. Foto: Mikkel Højgaard

Holstebro: "Poesi på en torsdag" bliver på trods af corona-situationen igen en realitet. Begivenheden kommer blot til at foregå over skærmen, men det bliver det ikke kedeligere af, lyder det i en pressemeddelelse.

Torsdag den 4. marts klokken 20 vil fire digtere tone frem på skærmen, når Holstebro Bibliotek sender live på sin egen Facebook-side. Digterne vil hver læse op af deres egne værker, og det er gratis at følge med på liveudsendelsen.

De fire digtere er: Lone Hørslev, Asger Schnack, Martin Glaz Serup og Thomas Boberg. Digterne er her nævnt i den orden, de læser op i.

Til arrangementet på Facebook vil Rina Skeel fra Odin Teatrets Husorkester og Gonzalo Hernandez fra Ikarus også optræde med et musikindslag. Lektor emerita Gerd Schmidt Nielsen vil kort introducere den enkelte digter før hver oplæsning.

"Poesi på en torsdag" er arrangeret af Holstebro Gymnasium og HF, Holstebro Bibliotek, Musikteatret Holstebro, Uddannelsescenter Holstebro, Holstebro Kunstmuseum, Skive Boglade og Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret.

Arrangementet er støttet af Holstebro Kommune.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Holstebro Onsdag

Ynglende ulve lukker del af plantage: Det er tydeligt, at ulvene har kastet deres kærlighed på et bestemt område

Annonce