Annonce
Holstebro Onsdag

Fjerde etape: Nu kan du byde på byggegrunde i Halgård

Efter planen blev der inden jul lagt asfalt på i området og sat husnumre på grundene. På grundene må der kun bygges parcelhuse. Foto: Holstebro Kommune
Holstebro Kommune udbyder 33 byggegrunde og en storparcel i fjerde etape af Halgård Vest. Sidste frist for at byde i første runde er den 19. januar.
Annonce

Halgård: Tirsdag den 19. januar klokken 10.

Det er fristen for at give et bud på en byggegrund i Halgård Vest.

Holstebro Kommune har nemlig udbudt 33 byggegrunde og en storparcel i første runde, der er  udbudsrunden.

Det oplyser Holstebro Kommune på sin hjemmeside.

22 byggegrunde ligger på vejen med navnet, Under Avnbøgen, ni ligger på Under Hylden og de sidste to grunde ligger på Under Syrenen. Grundene er i størrelser fra 801 kvadratmeter og op til 1052 kvadratmeter. Mindstepriserne inklusiv moms ligger fra 661.000 kroner og op til 704.000 kroner.

Storparcellen har nummer 39, ligger på Under Syrenen og er på 3259 kvadratmeter.

- Storparcellen sælges for 534 kroner per kvadratmeter eksklusiv moms, oplyser kommunen i sit udbudsmateriale.

Det vil sige, at den store byggegrund mindst løber op i 1.740.306 kroner.

Er man interesseret i at byde på en grund, skal man udfylde et tilbudsskema og aflevere det i en lukket kuvert mærket "Tilbud - Byggegrund Halgård". Der er også muligt enten at aflevere tilbuddet på rådhuset eller lægge kuverten i rådhusets postkasse.


Halgård-området er attraktivt på mange måder - men ikke mindst, fordi du på én gang kan være med til at skabe en ny bydel og alligevel være tæt på Holstebros centrum. Området ligger også kun to minutter fra Holstebromotorvejen.

Holstebro Kommune om området


Annonce

Lodtrækning af grunde

I anden runde - lodtrækningsrunden - foregår der lodtrækning af de resterende grunde.

Det sker torsdag den 11. februar klokken 16 i byrådssalen på rådhuset. Grundene sælges her til mindsteprisen.

Efter lodtrækningsrunden vil kommunens hjemmeside blive opdateret, og det vil derefter være muligt at se hvilke grunde. der er til salg og kan reserveres.

Man kan i første omgang reservere en grund i en måned. Er man ikke klar til køb, har man mulighed for at forlænge reservationen i yderligere en måned, men den anden måneds reservation er på betingelse af, at der ikke er andre, der er interesseret i grunden. Er der det, bliver man kontaktet og får cirka tre dage til at træffe en afgørelse af, om man ønsker at købe eller ej.

- Halgård-området er attraktivt på mange måder - men ikke mindst, fordi du på én gang kan være med til at skabe en ny bydel og alligevel være tæt på Holstebros centrum. Området ligger også kun to minutter fra Holstebromotorvejen, lyder Holstebro Kommunes beskrivelse af området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce