Annonce
Holstebro Onsdag

Flere arbejdspladser: Ny bæredygtig vækst i Holstebro

Søren Olesen, formand for Holstebro Kommunes erhvervs- og turismeudvalg havde en god nyhed med til deltagerne ved årets Vækstreception i Nupark. Pressebillede
Et nyt partnerskab omkring bæredygtig vækst skal styrke virksomhederne i Holstebro Kommune.
Annonce

Holstebro: På den netop afholdte vækstreception for nye virksomheder i Holstebro Kommune overraskede Søren Olesen (DF), der er formand for erhvervs- og turismeudvalget, deltagerne med at skyde en virksomhedskonkurrence i gang i et helt nyt vækstinitiativ.

Initiativet har til formål at skabe øget vækst og udvikling i Holstebro Kommune via et ambitiøst vækst- og talentforløb for ti udvalgte virksomheder.

Annonce

Robuste overfor forandringer

Vækstinitiativet, der har en projektperiode på tre år, skal gøre de deltagende virksomheder klar til at skabe flere arbejdspladser - gerne ti eller flere. Målgruppen er etablerede virksomheder i Holstebro Kommune. Virksomhederne skal gøres mere robuste over for forandringer samtidig med, at der skabes et fundament for nye arbejdspladser.

- Metoden er afprøvende og nyskabende i forhold til det at tænke lokal erhvervsfremme. Målet er at skabe højtydende organisationer i Holstebro Kommune og indgå partnerskabsaftaler med klare vækstmål, siger Søren Olesen.

Initiativet har undertitlen "10-10-100", som angiver målsætningen på lang sigt - at de ti udvalgte virksomheder skal skabe ti nye arbejdspladser hver, og det giver i alt 100 nye arbejdspladser i kommunen.

Metoden bliver et individuelt virksomhedsforløb med en fasttilknyttet tovholder, der håndholdt holder fokus på vækst og udvikling af virksomheden.

- Virksomheder i Holstebro Kommune kan ansøge om at komme med i initiativet. Efter ansøgningsfristen udvælges ti virksomheder til at arbejde målrettet og konstruktivt gennem tre år sammen med tovholderen, fortæller Søren Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce