Annonce
Holstebro Onsdag

Forsamlingsforbuddet udendørs forsvinder på premieredagen

Giacometti Komitéen er her samlet på Holstebro Kunstmuseum. Fra venstre står direktør for Holstebro Kunstmuseum, Anders Vendelboe Jensen, skoleleder hos Holstebro Balletskole, Kent Sommer, Linda Sugataghy og Giuseppe Bonifati fra DOO performing arts group, som er idé-skabere bag forestillingen, Alberto, og til højre står Bent Tilsted, der er formand for Marens VenneLaug og ejer af Tilsted Com. Pressebillede

Holstebro: Fra den 11. juni afskaffes forsamlingsforbuddet udendørs helt. Det er en del af aftalen om genåbningen af Danmark.

Det vækker glæde hos Giacometti Komitéen. Netop den 11. og den 12. juni skal showet om Alberto Giacometti, der er kunstneren bag Maren - eller Kvinde på Kærre - opføres.

Komitéen kan nu se frem til at byde publikum velkommen ved Friluftscenen i Lystanlægget i Holstebro. Det skriver Giacometti Komitéen i en mail til avisen.

Annonce

Showet var i første omgang ellers udtænkt som afskedsforestilling i juni 2020. Kunstnerparret Giuseppe Bonifati og Linda Sugataghy, der er stiftere af Det Flyvende Teater i Billund, startede produktionen sidste år.

Men showet, der har modtaget støtte på 75.000 kroner af Færch Fonden og Holstebro Kommune, blev på grund af corona-situationen udsat til juni i år.

Torsdag den 6. maj klokken 15.30 vil der være en officiel præsentation af forestillingen. Det sker ved Maren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce