Annonce
Holstebro Onsdag

Forvandlingen af Badeland går i gang

Totalrenoveringen af Holstebro Badeland begynder den 10. august. Illustration: Årstiderne Arkitekter
Efter sommerferien begynder totalrenoveringen af Holstebro Badeland, der skal blive til et nyt svømmecenter. Der vil være adgang til svømmefaciliteter i den periode, renoveringen står på.
Annonce

Holstebro: Den 10. august går håndværkerne i gang med den renovering, der skal føre det nye svømmecenter op i en helt anden liga, når det kommer til bassiner, omklædning, publikumspladser og klubfaciliteter.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Holstebro Kommune.

Corona-situationen har ikke givet anledning til at ændre på den langsigtede plan. Der bliver åbnet for kortbanerne i den nye multihal den 1. oktober 2021.

Hele centret står klar til at blive taget i brug juni 2022.

Annonce

Renovering skubbet

Dog er renoveringen blevet skubbet 14 dage frem, oplyser kommunen.

Renoveringsplanen tager hensyn til, at der vil være åbent og adgang til baner i svømmehallen gennem hele perioden med meget få undtagelser. Den samlede lukketid vil ifølge kommunen være uændret og er så kort som overhovedet muligt.

- Det bliver en stor dag, når vi kan sætte gang i renoveringen af det nye omdrejningspunkt for bevægelse i vand med de familie- og motionsvenlige aktiviteter og samtidig skabe væsentlige bedre rammer for talentudviklingen, siger borgmester H.C. Østerby (S).

Fakta om renoveringen

  • Rømningen af vandbehandling i svømmehalsdelen blev påbegyndt onsdag den 17. juni, og svømmehal blev lukket. 
  • Når renoveringen går i gang i august 2020, skifter stedet navn til Holstebro Svømmecenter.
  • Den 9. august om aftenen lukker badelandsdelen ned.
  • Den 10. august bliver der igen åbnet for svømmehallen.
  • Den 1. oktober 2021 er der åbent for kortbanerne i den nye multihal, mens der lukkes for 50 meter-bassinerne i svømmehallen.
  • Byggeriet af det nye svømmecenter afsluttes den 1. juni 2022
  • Hvis man skal have koordineret træningstider, undervisning med mere - kontakt den daglige leder af stedet, Poul Erik Nielsen.
  • Der vil være kontinuerligt åbent i svømmecentret gennem hele ombygningen med begrænset omklædningsplads. Under renoveringens første fase foregår omklædningen på første sal og i anden fase i de nye omklædningsrum. Med enkelte undtagelser kan der være særlige lukkedage.

På trods af aflyste informationsmøder under coronakrisen vil hele omdannelsen af det, der skal blive til det topmoderne svømmecenter, ske på baggrund af væsentlig brugerinvolvering.

Det garanterer bestyrelsesformand for Selskabet K/S Badeland Finn Poulsen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce