Annonce
Holstebro Onsdag

Fra byens bedste butik til reklamebureau

Nicolai Blaaberg Løftgaard er tilbage i bybilledet i Holstebro som salgschef for Peoplez Reklame- og Webbureau på Store Torv i Holstebro. Foto: Peoplez
Nicolai Blaaberg Løftgaard, der som herretøjshandler blev hædret med tre Byens Bedste-priser, er et kendt ansigt i gågaderne i Holstebro. Nu er han tilbage i bybilledet som salgschef for reklame- og webbureauet, Peoplez, på Store Torv.
Annonce

Holstebro: Som indehaver af herretøjsbutikken, 2402, gennem seks år gjorde Nicolai Blaaberg Løftgaard i 2018 rent bord i Byens Bedste-konkurrencen, da han fik de alle de tre priser, han var nomineret i - nemlig som Byens Bedste mandlige ekspedient, Byens Bedste shoppested til ham og som indehaver af Byens Bedste Butik.

I efteråret sidste år måtte Nicolai Blaaberg Løftgaard opgive sin drøm og lukke sin butik.

Men nu er han tilbage: Den 1. september i år begyndte han som salgschef for Peoplez Reklame- og Webbureau på Store Torv i Holstebro.

- Peoplez er et af de største fullservice reklame- og webbureauer i Midt- og Vestjylland, og Nicolai Blaaberg Løftgaard skal bruge sin mangeårige salgserfaring til at styrke og udvikle bureauets position yderligere i markedet, lyder det i en pressemeddelelse.


Det er en drøm for mig, der er gået i opfyldelse. Alle virksomheder har brug for synlighed i markedet og målbare resultater. Mange virksomheder kender Peoplez, men potentialet er stadig kæmpestort.

Nicolai Blaagaard Løftgaard, nyudnævnt salgschef.


- Det er en drøm for mig, der er gået i opfyldelse. Alle virksomheder har brug for synlighed i markedet og målbare resultater. Mange virksomheder kender Peoplez, men potentialet er stadig kæmpestort, siger Nicolai Blaagaard Løftgaard i pressemeddelelsen.

Han har et godt kendskab til Peoplez mange produkter og serviceydelser - ikke mindst tilgangen til at hjælpe kunderne med alle disciplinerne inden for markedsføring.

- For os handler salg ikke om at sælge tilfældige produkter. Det handler om at afdække kundens behov og muligheder og derefter i samarbejde lægge en strategi og sammensætte løsninger, som får ham i mål. Så enkelt er det, mener Nicolai Blaaberg Løftgaard.

Lige nu oplever Peoplez en markant efterspørgsel efter målrettede hjemmesider, webshops og digital markedsføring med annoncering på Google, Facebook, Instagram og andre sociale medier.

En efterspørgsel, som ikke bliver mindre i takt med restriktioner i den fysiske verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce