Annonce
Holstebro Onsdag

Fra musikdramatisk fortælling til international stjerne på kammermusikfestivalen

Traditionen tro er det Ensemble MidtVest, der opfører den absolut bedste kammermusik og præsenterer publikum for en festivalgæst i særklasse ved den 17. udgave af Kammermusikfestivalen på Nørre Vosborg fra den 27. til den 30. juni. Pressebillede
Annonce

Nørre Vosborg: Når kammermusikfestivalen for 17. år i træk slår tonen an på herregården Nørre Vosborg, bliver arrangementets stjerne uden tvivl den internationalt anerkendte cellist Andreas Brantelid. Den dansk-svenske cellist, der er kendt for sin tankevækkende fortolkninger, enestående lyd og engagerende personlighed, debuterede som bare 14-årig i Det Kongelige Danske Kapel med Elgars cellokoncert.

Sidenhen har han spillet som solist med en lang række skandinaviske orkestre og stået på de store, internationale scener. I 2009 modtog han Kronprinseparrets Kulturpris og i 2015 Carl Nielsen Prisen.

Foruden koncerter med årets gæst byder festivalen også på en yogakoncert, late night koncerter, en musikgudstjeneste og ikke mindst en familiekoncert, hvor kammermusikfestivalen i samarbejde med Team Teatret fra Herning opfører den musikdramatiske fortælling ”Peter og Ulven”. Med årets festival videreføres de gode samarbejder i lokalområdet, hvorfor Hanne Mette Jensen sammen med Kulturhusets Venner og sognepræst Gitte Hansen endnu engang kan byde publikum velkommen til yogakoncert og musikgudstjeneste.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce