Annonce
Holstebro Onsdag

Fremtidens fløjspiller har forlænget med TTH Holstebro

Jeppe Hauskov og TTH Holstebro har forlænget kontrakten. Fløjspilleren er nu bundet til klubben frem til sommeren 2023. Foto: Louise Boo

Holstebro: Jeppe Hauskov tog håndboldfans med storm, da han for tre år siden - som lokal ungdomsspiller - kom på ligaholdet, scorede ti mål på ti forsøg mod ærkerivalen i pokalen og fik tilnavnet, "Skjern-dræberen".

Efterfølgende var han væk fra ligaholdet i to år på grund af en alvorlig rygskade, som gav ham minimal chance for at vende tilbage til elitehåndbolden.

Men efter seks måneders deltagelse er fløjspilleren igen tilbage på et højt niveau.

TTH Holstebro og Jeppe Hauskov har desuden besluttet at forlænge kontrakten med to år, fremgår det af en pressemeddelelse.

Fløjspillerens kontrakt løber dermed til sommeren 2023.

- For TTH Holstebro er Jeppes udvikling fantastisk. For alle os i og omkring klubben glæder vi os på Jeppes vegne over, at det er lykkes ham - efter hård kamp og masser af træningstimer - at komme tilbage til elitehåndbold. Han er en rigtig god fyr og en lokal spiller, som har udviklet sig via klubbens talentakademi. Han har masser af potentiale, og vi glæder os til samarbejdet de kommende år, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Annonce