Annonce
Holstebro Onsdag

Fremtidens teaterstemmer

Flowers for Torgeir hedder en af de mange forestillinger, der kan opleves i løbet af festivalen. Foto: Stefano Di Buduo
Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret byder velkommen til sin internationale NTL Festival, The Laboratory Spirit II fra onsdag den 29. januar til søndag den 2. februar med et væld af forestillinger og andre aktiviteter.
Annonce

Holstebro: Fra onsdag den 29. januar til søndag den 2. februar, åbner Odin Teatret sine døre for en perlerække af danske og internationale teaterforestillinger. Med mange forskellige slags sceniske udtryk. Skabt især af en yngre teatergeneration, der har den fællesnævner, at den er en del af Odin Teatrets forgrenede virksomhed, Nordisk Teaterlaboratorium.

På programmet er forestillinger, der tager alle teatrets mangfoldige former i brug: Fysisk teater, teater med dialog, akrobatik, cirkuselementer, musik, sang og dans. Man kan se stykker, hvor det i høj grad er humoren, der er i spil og stykker, der eksperimenterer med selve formen. Andre beskæftiger sig med nogle af denne verdens triste og alvorlige emner som vold, krig, udnyttelse og aggressioner mod kvinder.

For blot at nævne et lille udpluk fra det omfattende program kan man torsdag den 30. januar klokken 20 opleve forestillingen (på engelsk), Lady Swettenham, med Masakini Theatre fra Malaysia, et stykke om den sidste engelske guvernørs maniodepressive kone, Constance Holmes, instrueret af Tage Larsen.

Fredag den 31. januar klokken 22.15 viser DOO (Italien/Danmark) skuespillet Qui-Es-Tu? Tu Me Tues, der handler om en kvinde, som ønsker at blive soldat i et land uden hær. Fritt Fram er et stykke med det norske danse- og cirkusteater KompaniTO, der sætter fokus på, hvad unge er optaget af. Gruppen spiller lørdag den 1. februar klokken 12. Mere end 15 teatergrupper deltager med 16 forskellige forestillinger og fire (4) work in progress. Dertil kommer konferencer - blandt andet faciliteret af repræsentanter fra Aarhus og Birmingham Universitet, og et symposium. Der bliver workshops, møder og samtaler omkring de forskellige forestillingers tilblivelsesprocesser og æstetik. Teaterfestivalen er åben for 25 deltagere, som kan følge hele programmet og dele tid og erfaringer med de medvirkende kunstnere. Se hele programmet med oplysninger om alle forestillingerne og de øvrige aktiviteter på Odin Teatrets hjemmeside www.odinteatret.dk og følg opslagene på https://www.facebook.com/NTLnordiskteaterlaboratorium.official.page/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce