Annonce
Holstebro Onsdag

Frilandsmuseum har et lysende bud på en oplevelse

Frilandsmuseet Hjerl Hede tænder et smukt og finurligt lys i mørkningen. Pressebillede
Annonce

Sevel: I uge syv og otte byder Hjerl Hede på farverig lysoplevelse midt i vinterlandskabet.

"Lys i Mørkningen” hedder det lysshow, som vises på museets bygninger og rundt i museet - og midt i en coronatid er det selvfølgelig et udendørs arrangement. Frem til søndag den 28. februar kan alle få en oplevelse lidt ud over det sædvanlige på heden:

- Når mørket falder på, sætter vi lys på museet, på finurlige og smukke måder. Et helt lille lysshow midt imellem historiske bygninger og sne, fortæller Hjerl Hede i en pressemeddelelse.

Mørkningen var i gamle dage en særlig tid på aftenen, hvor familien samledes i tællelysets skær, og hvor man nørklede med håndarbejde og fortalte historier.

- Mon ikke mange af os har været lidt for meget inde i denne kolde tid. Derfor vil vi på frilandsmuseet Hjerl Hede gerne have jer med ud i vinterkulden for at opleve mørkningen på en helt ny måde - sammen med familien. Vi fortæller ikke historier til showet, men lader jer selv opleve det med egen fantasi, lyder det videre.

Hjerl Hede råder over 20 hektar, så der er god plads til at gå rundt hver for sig, men sammen med familien.

- Alt foregår jo udenfor, så masker er ikke nødvendige. Det eneste, man skal gøre, er at købe sin billet på forhånd og medbringe den - så er man velkommen, når det passer i tidsrummet mellem klokken 17 og 19, lyder det i invitationen fra Hjerl Hede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vildt med sådan en udsigt

Annonce