Annonce
Holstebro Onsdag

Frisør går til kamp mod brystkræft

Som noget nyt i år har salonen fået fremstillet et lykkehjul med gevinster, som kunderne kan prøve lykken i. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Helle Stens Christensen, der driver Combifrisøren på Struervej i Holstebro, blev selv ramt af brystkræft i 2009. Derfor er hun og hendes salon for ottende gang aktiv på Lyserød Lørdag.

- Kom og bliv klippet lørdag den 3. oktober mellem klokken 8 og 12: Alle pengene går til Lyserød Lørdag, lyder opfordringen fra frisøren på Struervej.

- Du har brystcancer. De ord glemmer jeg aldrig, og derfor holder jeg Lyserød Lørdag, fortæller Helle Stens Christensen, der håber på at samle 10.000 kroner ind - også selv om det sker midt i en coronatid.

- Jeg var selv 42 år. Mine børn var syv og 11 år, og jeg skulle forholde mig til den barske sygdom og dens dødelighed sammen med familielivet og min frisørsalon, som også skulle køre, fortæller Helle, der derfor gerne vil støtte op om forskningen.

- For vi kan se, at det hjælper: I 1995 var der kun 25 procent, der fik en brystbevarende operation. I dag får 75 procent en brystbevaring operation. Dobbelt så mange overlever i dag efter 25 års forskning, oplyser hun og fortsætter:

- 4700 kvinder får brystkræft om året. Det er den hyppigste sygdom blandt kvinder. Derfor skal der mere forskning til, for vi er ikke i mål endnu.

Dem, der ikke kan komme forbi salonen på Lyserød Lørdag, opfordrer frisøren til at indbetale et beløb på MobilePay på nummeret, 41 60 42 95.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce