Annonce
Holstebro Onsdag

Fusionerer - men flytter ikke sammen

Her står de tre medejere af det nye, sammenlagte arkitektfirma. Fra venstre ses Carsten Gjørtz, Kis Bodilsen og Niels Chr. Andersen. Foto: Ole Mortensen
Nyt, sammenlagt arkitektfirma forsøger at gå på tværs af strømmen ved at pulje kræfter og kompetencer men med fokus på at bevare lokal forankring.
Annonce

Holstebro: At stille personligt op for kunden har været kerneværdier for Gjørtz Arkitekter i Aarhus og Søren Andersen Arkitekter i Holstebro.

På den baggrund har ejerne nu besluttet at sammenlægge de to virksomheder, lyder det i en pressemeddelelse.

- Denne fusion er et ønske om at give kunderne et stærkt, lokalt alternativ til de store rådgivningshuse, som efterhånden præger branchen. Vi flytter ikke sammen, men vi favner bredere og bevarer samtidig den lokale forankring og stedlighed, siger Holstebro-medejer Niels Chr. Andersen.

Annonce

Vil favne bredt

Værdierne for virksomheden vil fremover være glæde og stolthed, fagligt engagement og begejstring.

- Vi tegner for, til og sammen med mennesker, siger Holstebro-medejer Kis Bodilsen, der fortæller, at de to virksomheder har lært hinanden at kende under et samarbejde om en ny SOSU Skole i Holstebro.

- Vi har set, at vores værdier spiller godt sammen. Og vi supplerer hinanden rigtigt godt, mener Kis Bodilsen.

Med beliggenhed i henholdsvis den østlige og den vestlige del af Jylland er ambitionen, at virksomheden fremover vil kunne favne projekter i hele Jylland.

- Og vi fastholder den lokale repræsentation i modsætning til tendensen om at rykke sammen på større kontorer. På den måde går vi på tværs af strømmen, siger Aarhus-medejer Carsten Gjørtz.

Han tiltræder som direktør, og Kis Bodilsen bliver bestyrelsesformand.

De to virksomheder, der har slået sig sammen, har begge været overskudsgivende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce