Annonce
Holstebro Onsdag

Gå på jagt efter affald i Holstebro

Over 150.000 kroner donerede Bilka sidste år til Danmarks Naturfredningsforening i forbindelse med Affaldsindsamlingen. Pressebillede
Annonce

Holstebro: 156.000 kilo. Så meget affald i naturen blev indsamlet til sidste års Affaldsindsamling, som Bilka og Danmarks Naturfredningsforening står bag.

Fra den 7. til den 20. september deler Bilka igen i år gratis affaldssække ud og stiller affaldscontainere op på p-pladserne.

For hvert kilo affald, som danskerne samler ind i forbindelse med Affaldsindsamlingen, donerer Bilka én krone til Danmarks Naturfredningsforening.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Vi skal passe på den danske natur, og det er et fælles ansvar. Det gælder dig og mig og alle andre danskere. Det er dejligt at se, at det er blevet en fast tradition for mange danskere at samles og samle affald, og vi ser hvert år en stigende tilslutning til Affaldsindsamlingen. Vi er derfor rigtig glade for, at vi kan være med til at støtte op om Affaldsindsamlingen rundt om i hele Danmark, siger Mark H. Nielsen, der er direktør i Bilka.

Man kan tilmelde sig Affaldsindsamlingen via: www.affaldsindsamlingen.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Frokostjazz på Tobaksfabrikken

Annonce