Annonce
Holstebro Onsdag

Gør det gratis at deltage: Vil pleje fællesskabet efter en lang isolation

- Vi har sammen med vores medarrangører ID og Volkswagen Holstebro valgt at gøre løbet helt gratis i år for alle deltagere. Vi håber på denne måde at kunne bidrage med et arrangement, der både kan styrke sammenholdet og fællesskabet i byen yderligere efter en lang og hård periode for både borgere og erhvervslivet i og omkring Holstebro, siger Jacob Csizmadia, indehaver af CeramicSpeed. Arkivfoto: Morten Stricker
Sommerens store motionsløb i Holstebro, Active in the City, flyttes til efteråret og deltagergebyret fjernes helt.
Annonce

Holstebro: Grundet Covid-19-situationen bliver der ikke noget Active in the City-løb i Holstebro fredag den 9. juni.

Løbet er foreløbigt udskudt til fredag den 11. september, og samtidig gøres det helt gratis at deltage.

- Vi håber på denne måde at kunne bidrage med et arrangement, der både kan styrke sammenholdet og fællesskabet i byen yderligere efter en lang og hård periode for både borgere og erhvervslivet i og omkring Holstebro, siger Jacob Csizmadia.

Han er stifter af virksomheden CeramicSpeed, der har overtaget og videreudviklet det gamle Holstebro Løbet, som igennem 18 år er blevet afviklet med skiftende hovedsponsorer, blandt andet Danish Crown og HTH.

2020-udgaven er lagt i hænderne på Ceramic-Speed og de to medarrangører ID og Volkswagen Holstebro. Der vil i år være ruter til alle uanset fysisk form og alder. Lige fra et fem kilometer byløb, et udfordrende trailløb, en hyggelig gåtur i Holstebro by til en 50 kilometer lang cykelrute.

Personer, der allerede har tilmeldt sig løbet, vil blive kontaktet inden for den nærmest fremtid, med henblik på at de kan få deres penge refunderet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce