Annonce
Holstebro Onsdag

Galla-åbning er udsat - biografen holder lukket de næste 14 dage

Louise Obel er her - på et tidligere tidspunkt- fotografet i den nye biograf, der må vente med den store gallaåbning. Pressebillede
Coronakrisen har endnu en gang ændret planerne for åbningen af Big Bio i Enghaven i Holstebro.
Annonce

Holstebro: - Vi følger præcis de anvisninger, vi har fået. Derfor har vi lukket Scala i Holstebro ned, og galla-åbningen af den nye biograf er aflyst og udskudt. Alt andet ville være fuldstændig uansvarligt.

Sådan lød det torsdag morgen fra Louise Obel, der sammen med sin mand, Henrik Obel, står bag Holstebros nye biograf, Big Bio.

Planen var oprindeligt, at biografen i Enghaven skulle åbne den 2. april med den nye James Bond-film som åbningsfilm. Men coronavirussens udbredelse på globalt plan stak en kæp i hjulet på den plan, da premieren på 007-filmen blev udsat. Biografparret besluttede derfor at rykke premieren frem til torsdag den 26. marts med snig-premiere på den danske film, "Undtagelsen", som trækplaster.

Men nu betyder coronakrisen, at planerne endnu en gang må ændres.

- Scala fik altså sidste åbningsdag onsdag den 11. marts, og vi har ikke sat en ny dato på åbningen af Big Bio, siger Louise Obel, der er helt i tråd med den beslutning, der blev truffet i Danske Biografer - brancheforeningen for danske biografer.

- På et ekstraordinært bestyrelsesmøde i DB blev det besluttet, at alle biografer holder lukket de næste 14 dage, oplyste Louise Obel torsdag morgen.

Biografejeren lægger ikke skjul på, at virksomheden står i en svær økonomisk situation.

- Vi er gået fra at være ærgerlige til at være i krise. Vi er særligt hårdt ramt, fordi vi står med to nye biografprojekter, men vi skal selvfølgelig håndtere det, siger Louise Obel.

I december åbnede parret nemlig en ny biograf i Nordhavn i København, og foruden den nye biograf i Holstebro, der skal afløse Scala, driver parret også Big Bio i Herlev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce