Annonce
Holstebro Onsdag

Galleriet i Staby viser juleudstilling med tre lokale kunstnere

Keramiker Eva Hermann viser på juleudstillingen i Galleriet i Staby sine naturtro køer, ligesom man også kan se hendes julenisser. Pressebilleder
Annonce

Staby: Galleriet på Stabyvej ved Hanne Arberg har alle fredage og weekender frem til jul åbent med årets juleudstilling.

Her er tre lokale kunstnere, Hanne Arberg, Eva Hermann og Mikkel Jezequel, gået sammen om en udstilling med Vestjyllands unikke landskab som tema. Det er en fælles udstilling, hvor de forskellige værker og genrer spiller sammen på nye måder.

Billedkunster Hanne Arbergs nyeste akvareller gengiver de flade, vestjyske marker med de genkendeligt forblæste graner i læhegnene. Foran disse "græsser" keramiker Eva Hermanns naturtro køer. Mikkel Jezequels naturfotografier viser de mange facetter af Vestjylland: heden med blomstrende lyng, klitterne i solnedgangen og det brusende Vesterhav. Der er gratis adgang. /exp

Tre lokale kunstnere er gået sammen om årets juleudstilling i Galleriet i Staby. Det fælles tema er Vestjyllands landskaber. Mikkel Jezequel deltager med sine fotos, mens billedkunstner Hanne Arberg og keramiker Eva Hermann viser billeder og keramik.
Galleriet i Staby har åbent hver fredag og weekend op til jul. Udstillingen har den vestjyske natur som tema for de tre lokale kunstnere.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce