Annonce
Holstebro Onsdag

Gallerigæster: Vi trænger sådan til at se noget smukt

Poesigaarden slog søndag den 7. marts dørene op igen efter corona-nedlukningen. Nu inviterer galleriet til påskeudstilling, hvor gæsterne blandt andet kan beundre dette maleri af den røde krukke. Pressebillede
Poesigaarden i Nees inviterer til påskeudstilling alle fem påskedage.

Nees: - Vi trænger sådan til at se noget smukt.

Sådan lød det forleden fra et par fra Struer, der var taget på galleri-besøg hos Poesigaarden i Nees.

- Det blev jeg jo meget glad for at høre. Det er jo poesien i musikken, i litteraturen og i malerierne, der holder modet og glæden oppe i os mennesker. Altid og ikke mindst i denne tid, siger galleriejeren, Else Husted Kjær, i en pressemeddelelse.

Kunstmaleren og digteren inviterer til påskeudstilling på Poesigaarden, hvor kunst og natur går hånd i hånd.

- Nissum Fjord ligger jo lige i baghaven, konstaterer hun.

Påskeudstillingen holder åbent alle fem påskedage fra klokken ti til 17.

- Det er fantastisk med al den fred og ro, vi igennem snart så lang tid har haft. Når det nu ikke kan og ikke kunne være anderledes, må man - som altid - få det bedste ud af hver dag. Nu var der ekstra ro og tid til fordybelse og tid til lange gåture. Var det ikke også Søren Kirkegaard, der spadserede sig til sine idéer og tanker - jeg tror det. Derfor vil jeg gerne vise mine nyeste oliemalerier på påskeudstillingen, fortæller kunstneren.


Det er jo poesien i musikken, i litteraturen og i malerierne, der holder modet og glæden oppe i os mennesker. Altid og ikke mindst i denne tid.

Else Husted Kjær, galleriejer, kunstmaler og digter


Traditionen tro deltager påskens besøgende i galleriet også i år i lodtrækningen af et lille oliemaleri af Else Husted Kjær.

På sine daglige vandreture langs Nissum Fjord - hvor vindene ta'r vilde og venlige favntag med verden og mig, som Else Husted Kjær skriver på sin hjemmeside - får kunstneren blandt andet inspiration til sine malerier. Pressebillede

- Gæsterne skriver blot deres navn, telefonnummer og hvor de kommer fra i landet på en seddel, som de lægger i den bekymringsløse blå krukke. Anden påskedag ved lukketid trækkes der lod om maleriet, forklarer kunstneren, der understreger, at galleriet overholder myndighedernes regler for at begrænse smitten med Covid 19.

Poesigaarden har til huse på adressen: Sandbækvej 12, Nees ved Vemb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Annonce