Annonce
Holstebro Onsdag

Gartneren har udpeget sit yndlingssted

Hanna Ringgaard kan godt lide at arbejde med bedene ved sundhedscentret og politistationen, hvor hun her er fotograferet. Foto: Holstebro Kommune
Det er ikke så meget på grund af bedene, men mere de mennesker, hun møder ved Center for Sundhed og politistationen, der gør, at det er hendes yndlingssted i byen.

Holstebro: - Det er de mennesker, jeg møder, der gør, at jeg har valgt bedene omkring Center for Sundhed og politistationen som mit yndlingssted. Dem, der stopper op, og roser det arbejde, der bliver gjort. Eller spørger interesseret efter, hvad det er, vi laver, og hvad det skal blive til. Det, at der er nogen, der lægger mærke til det, der bliver gjort i byen. Mange gange er det mennesker, jeg møder tit, som lige skal have et godt råd eller bare hilse på.

Sådan lyder det fra Hanna Ringgaard.

Hun er en af de medarbejdere, der er med til at passe og pleje Holstebro Kommunes grønne områder, og hun svarer på spørgsmålet om, hvad der er hendes yndlingssted.

Annonce

For hvad er det, der gør, at man har lyst til at opholde i et område eller et sted? Er det træerne, roen, årstidernes skiften eller noget helt andet?

- Igennem de mange år jeg har arbejdet med kommunens arealer, er der sket en stor forandring. Noget der engang var, er udskiftet og har fået et helt andet udtryk. Eller det er helt forsvundet fra bybilledet til fordel for noget andet. Så det, der måske engang var mit yndlingssted, er ikke mere, fortæller hun til Holstebro Kommune.

- Men forandringen er jo også fantastisk. Plantevalget og formålet med beplantningerne har også skiftet. Jeg kan godt lide at være med i hele den proces, tilføjer hun.

Nogle af bedene er såkaldte larbede, som opsamler overskydende regnvand. Bedene består af stauder og buske, som kan tåle meget vand. Bedene er ved at være godt frodige, og om sommeren står de i fuldt flor. Der er gule gyldenris, hjortetrøst, skærmblomst, forskellige græsarter, hyld og aronia.

Der har været meget snak om bedene. "Hvad er det for noget rod?" - "Er det terror sikring?" - eller "Dem kan man da falde ned i", lyder nogle af kommentarerne.

- Det, synes jeg jo egentligt, er en dejlig ting. For så får vi en snak, og jeg kan forklare idéen med det. Og måske bliver vi enige om, at de nok er meget pæne, siger Hanna Ringaard og tilføjer:

- Så tak til de borgere, der gider stoppe op og få en snak og gøre arbejdet sjovt.

Forandringen er jo også fantastisk. Plantevalget og formålet med beplantningerne har også skiftet. Jeg kan godt lide at være med i hele den proces.

Hanna Ringgaard
Annonce
Holstebro Onsdag

Hun har nået pensionsalderen, men fortsætter i jobbet: - Jeg kan bare ikke lade være

Annonce
Holstebro Onsdag

Brugte briller kan gøre stor gavn igen

Annonce
Holstebro Onsdag

Pantdonation støtter fodboldhold for børn med særlige behov: - Fællesskabsfølelsen er ikke til at tage fejl af

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Byfesten i Borbjerg Hvam vender tilbage

Holstebro Onsdag

Fotoudstilling om de rodløse i vores samfund: - Jeg vil give de hjemløse en stemme og et ansigt

Holstebro Onsdag

Tag på vandet med Holstebro Surf Klub - og måske hele vejen til Thorsminde

Holstebro Onsdag

Logan og Helmig-jam: Kulturperlen skyder sommeren i gang med dobbeltkoncert i Lystanlægget

Holstebro Onsdag

Farverig udstilling på café

Holstebro Onsdag

Teater om den europæiske ligestillingsdrøm i opløsning

Holstebro Onsdag

Familiebutik har byens bedste service: Vi gør, som vi gerne selv vil behandles

Holstebro Onsdag

Sæt pris på hverdagene - dem er der nemlig flest af

Holstebro Onsdag

Nu begynder din fjernvarme at stige: - Jeg har allerede siddet med trøje og tæppe indenfor, så jeg kunne skrue ned for varmen

Holstebro Onsdag

Foredrag: Er der en styrke gemt i magtesløsheden?

Holstebro Onsdag

Kom med bag myter og fordomme: Teater om den grønlandske mand

Holstebro Onsdag

Klager over Interflora tikker ind: - Hjælp os med at sprede budskabet

Annonce