Annonce
Holstebro Onsdag

Genbrugsbutik flytter i nye lokaler: Vil have plads til at sælge møbler

Den nye genbrugsbutik på Nørrebrogade bliver cirka 1.000 kvadratmeter. Arkivfoto: Morten Stricker.
Røde Kors flytter genbrugsbutikken på Struervej til Nørrebrogade for at få mere plads, så der blandt andet kan sælges møbler.
Annonce

Holstebro: Røde Kors er ved at vokse ud af genbrugsbutikken på Struervej. Derfor pakker den sammen og flytter genbrugsvarerne til Nørrebrogade. Det giver mulighed for at udvide sortimentet.

- Det er en trend med genbrug, og vi ser jo, hvad der sker i byen med de andre genbrugsbutikker, og det vil vi gerne have en del af. Så vi kommer til at sælge møbler og større nipsting, det har vi ikke haft plads til før, siger Jens Otto Hundsdahl, der er leder af genbrugsbutikken på Struervej.

Den nye destination kommer til at give cirka 1000 kvadratmeter. Der er i øjeblikket håndværkere i lokalerne, og hvis alt går efter planen, kan Røde Kors slå dørene op til den nye genbrugsbutik den 1. marts.

Med en større butik bliver der brug for flere frivillige hænder. Der er lige nu cirka 30 folk tilknyttet til butikken på Struervej, og selvom Jens Otto Hundsdahl satser på, at langt de fleste følger med, er der stadig behov for nye ansigter.

- Når vi skal til at sælge møbler, skal vi være flere folk, men det er ikke altid så nemt at finde, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce