Annonce
Holstebro Onsdag

Genkender du dem her? 80'er-fest afslører seks navne

Annonce

Holstebro: Selvom du levede i 1980'erne, er der ikke statsgaranti for, at samtlige af de seks navne, Vi elsker 80'erne nu har afsløret, vil vække genkendelsens klang.

Når du hører musikken, derimod, så kommer minderne med stor sandsynlighed også, når "Words" (Don’t Come Easy) eller Secret Services "Oh Susie" strømmer ud af højtaleren.

Festivalen, der den 5. juni spiller i Musikteatret Holstebro som det eneste sted i Jylland, har allerede offentliggjort navne som Bananarama og Tony Hadley fra Spandau Ballet, og nu er der kommet seks yderligere: F.R. David, Johnny Hates Jazz, Howard Jones, Spagna, Secret Service og ABC.

- Vi har stadig flere 80’er-kunstnere at tilføje plakaten til Vi elsker 80’erne i Holstebro, men jeg er simpelthen så stolt af det set-up, vi har lagt ud med, siger koncertarrangør Riffi Haddaoui i en pressemeddelelse.

F.R. David fik i 1982 et stort hit med "Words"” (Don’t Come Easy). Johnny Hates Jazz' kendes især for "Shattered Dreams" (1987), og det samme gør sig gældende for italienske Spagnas "Call me", ABC's "The Look Of Love" og Secret Services "Oh Susie". Engelske Howard Jones har særligt i hjemlandet oplevet succes med ti singler i top 40, og 1984-pladen Human's Lib lå nummer et.

Riffi Haddaoui og Dan Rachlin er værter på dagen, der også får besøg af Jørgen Klubien, Back to Back og Dorte Michelsen og Maria Bramsen.

Annonce

F.R. David

Annonce

Johnny Hates Jazz - Shattered Dreams

Annonce

Howard Jones - What Is Love

Annonce

Spagna - Call Me

Annonce

Secret Service - Oh Susie

Annonce

ABC - The Look Of Love

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce