Annonce
Holstebro Onsdag

Gimsinghoved Festival satser på en rød tråd

Gimsinghoved Festival satser på godt vejr, så endagsfestivalen igen kan komme ud i haven. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Som altid bliver der kun sat 350 billetter til salg i forsalget til Gimsinghoved Festivalen, der åbnes 19. februar.
Annonce

Struer: Det er endnu for tidligt at sige noget om vejret og den eksakte lokation, men nu er der i hvert fald styr på musikken til dette års Gimsinghoved Festival, hvor der i år er en rød tråd mellem de optrædende bands. For leder af Gimsinghoved Kunst og Kulturcenter, Rie Nyborg, havde allerede hyret Dissing, Las og Cross Band, da der tilbage i januar i Folkets Hus, der også ledes af Rie Nyborg, var en koncert med en Chuck Berry tribute.

- Og det var simpelthen bare så godt, at det inspirerede os, siger Rie Nyborg.

Årets artister til festivalen i år er derfor Mike Andersen, Mek Pek & The Debitors og førnævnte Dissing, Las og Cross Band, hvoraf Mike Andersen, Billy Cross og Mek Pek alle var med på scenen under Chuck Berry-koncerten i januar.

- De sang på kryds og tværs, og det håber vi selvfølgelig også, at de vil her, siger Rie Nyborg.

I år må det altså være solskin. Det synes jeg vi har fortjent.

Rie Nyborg, leder af Gimsinghoved

Det er et bevidst valg fra festivalens side ikke at satse på ét stort, mainstream navn, men i stedet forsøge at skille sig lidt ud med solid, god musik, der rammer bredt.

- Vi skal have en hyggelig søndag eftermiddag. Mange af de store navne går igen på alle mulige andre festivaler, så vi synes, det er lidt sjovt, når man kan skille sig lidt ud med noget musik, hvor der går en rød tråd gennem det hele, siger hun.

Som altid bliver der kun sat 350 billetter til salg i forsalget til Gimsinghoved Festivalen - for det er vejret, der bestemmer, om festivalen skal holdes i haven på Gimsinghoved, eller under fast tag i Folkets Hus. En lokation, der har været brug for de sidste fem år på grund af regn.

- Så i år må det altså være solskin. Det synes jeg, vi har fortjent, griner Rie Nyborg.

Hvis Gimsinghoved Festival afvikles i haven på Gimsinghoved, har koncertgængerne også mulighed for at gøre brug af fri entré til kulturcentrets udstilling, der til den tid vil være malerier fra blandt andre Peter Viskinde, Troels Trier og Erik Clausen.

Billetterne bliver sat til salg 19. februar, og festivalen finder sted søndag den 23. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce