Annonce
Holstebro Onsdag

Glæd dig til en af Danmarks bedste sopraner

Susanne Elmark er efterspurgt på alverdens operascener for sin formidable stemmepragt og sin fantastiske udstråling. Arkivfoto: Morten Stricker
Oplev Susanne Elmark i store arier af Verdi og Puccini og smægtende værker af Strauss og Lehar i Musikteatrets nytårskoncert
Annonce

Holstebro: Hun turnerer til de store teatre i Buenos Aries og Berlin, men nu er Susanne Elmark - en af Danmarks bedste sopraner - på vej til Holstebro, hvor hun den 18. januar kan opleves i Musikteatret Holstebro til nytårskoncert med OrkesterMidtVest.

- Susanne Elmark er efterspurgt på alverdens operascener for sin formidable stemmepragt og sin fantastiske udstråling. Hun synger med imponerende kraft de store arier af Verdi og Puccini såvel som de smægtende melodier af Strauss og Lehar – alt sammen noget, som kan opleves live ved nytårskoncerten 2020 her i Musikteatret, siger direktør Anders Jørgensen.

Susanne Elmark, der er på toppen af sin internationale operakarriere, er født og opvokset på Frederiksberg, og dér bor hun fortsat. Hun er uddannet med otte års sangstudium fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos docent Susanna Eken. I de seneste mere end 20 år har Susanne Elmark været efterspurgt verden over som ”ekstremsportsudøver” af de allersværeste halsbrækkende sopranpartier såsom Nattens Dronning i Tryllefløjten, Lulu i Alban Bergs Lulu, Konstanze i Bortførelsen fra Seraillet , Zerbinetta i Ariadne på Naxos, og ikke mindst Marie i Zimmermanns vanvidsværk Die Soldaten.

Orkester MidtVest akkompagnerer og spiller desuden instrumentale stykker – alt sammen under kyndig ledelse af dirigent Ole Faurschou.

Orkester MidtVest akkompagnerer og spiller desuden instrumentale stykker – alt sammen under kyndig ledelse af dirigent Ole Faurschou. Pressebillede
Annonce

Et scoop

- Vi synes virkelig, vi har gjort et scoop. Susanne Elmark er verdenskendt og en virkelig dygtig sanger, så vi er utroligt glade for, at hun vil synge med os. Hun synger på de helt store scener verden over, og vi glæder os meget til nytårskoncerterne – som i øvrigt er et af årets højdepunkter for os. Det bliver virkelig festligt og energisk, siger orkesterchef i Orkester MidtVest Niels Bastrup.

Susanne Elmark har blandt andet optrådt på Berliner Staatsoper og på Luzern Festivallen, hvor hun sang det usædvanligt vanskelige soloparti NOT I af Heinz Holliger.

Til koncerterne i Midtjylland synger Susanne Elmark populære udvalgte sange fra kendte operaer og operetter til nytårskoncertene – blandt andet Viljas sang fra Franz Lehars Den Glade Enke og Violettas arie fra Verdis La Traviata.

- Det er virkelig en oplevelse at høre og se en koncert med Susanne Elmark – både for operakendere, men også hvis man ikke kender så meget til opera. Man bliver virkelig duperet, understreger Niels Bastrup.

På scenen i Musikteatret får Susanne Elmark og Orkester MidtVest selskab af Mathias Hammer, som er fast vært på P2 og kendt fra DR TVs ”Den Klassiske Musikquiz”, hvor han brillerer med sin musikalske paratviden.

- Uanset om det er i radio, på tv eller live in concert har Mathias et godt greb i set publikum, når han med humor og indlevelse fører det ind i den musikalske verden, fortæller Anders Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce