Annonce
Holstebro Onsdag

Glad formand: Festival sælger godt med billetter i hele landet

Både Nostalgifestivalen og Kulturperlens onsdagskoncerter har allerede nu solgt flere billetter end sidste år, fortæller Kulturperlens formand Poul Hornshøj. PR-foto
Annonce

Holstebro: Det er en meget glad formand for Kulturperlen, der nu kan fortælle, at man allerede nu har solgt virkelig mange billetter til årets Nostalgifestival 8. august. Alene har Ticketmaster/Billetnet solgt flere billetter nu end til hele sidste års festival, så det tegner godt for i år.

- Vi kunne se det før jul, hvor der var gang i salget som julegaver, og det er ikke alene til lokale gæster, men fra hele landet, som må have set vore opslag på Facebook. Hver dag sender vi billetter ud til hele Danmark - blandt andet lige sendt til Kastrup, Køge, Nykøbing Falster, Kerteminde, Aarhus og Horsens, siger formand Poul Hornshøj i en pressemeddelelse.

Poul Hornshøj håber, at det kan mærkes hos byens overnatningsmuligheder, at mange gæster rejser langt for at høre musik.

- Vi har også i år sat billetterne til vores onsdagskoncerter til salg på hjemmesiden, og her har vi utroligt nok solgt mange billetter til udenbys gæster. Fra Fyn er der fra en lille gruppe bestilt fire billetter til alle onsdage, så de må på landevejen nogle gange. Fra både Aarhus og Aalborg er der kommet bestillinger fra større grupper til den første koncert 27. maj med blandt andet den verdensberømte sanger og sangskriver, Albert Hammond, så han må have mange fans i de to byer, tilføjer Poul Hornshøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce