Annonce
Holstebro Onsdag

Golfklub er igen på jagt efter forpagter

Golfmanager Kristian Grud fra Holstebro Golfklub håber meget snart at finde en langsigtet løsning som forpagter af golfklubbens café. Foto: Morten Stricker
Holstebro Golfklub har en ledig stilling som forpagter af golfcaféen i Råsted. Der er brug for en langsigtet løsning, erkender golfmanager Kristian Grud
Annonce

Råsted: Holstebro Golfklub er en af landets største med knap 2000 medlemmer og en stribe baner både i Råsted og ved Storådalen i udkanten af Holstebro. De mange baner tiltrækker en masse gæstespillere.

Der går stadig et par måneder, inden der for alvor kommer gang i sæsonen.

Udfordringen for Holstebro Golfklub netop nu er, at klubben igen står uden forpagter af golfcaféen fra den 1. marts, da Helle Søgaard Jensen, der blev ansat i sommer, fandt ud af, at det ikke var det rigtige job for hende. Tidligere var der en løsning med en køkkenchef, som ikke viste sig holdbar. Leif Wodstrup var kun ansat som cafébestyrer i få måneder. Indtil foråret 2019 styrede Kirsten Nielsen golfcaféen i ni år.

Derfor er det store ønske nu at få ro på området.

- Klubben har brug for en langsigtet løsning, der giver ro. Vi skilles uden dramatik. Det var bare ikke den rigtige løsning, siger klubbens golfmanager Kristian Grud, der er i kontakt med ansøgere til den ledige stilling.

- Vi er i dialog med kandidater, men der er ikke noget på plads. Vi venter gerne på den rigtige, siger Kristian Grud.

Annonce

Klublivet

Golfmanageren lægger ikke skjul på, at der er afgørende for en klub af Holstebros størrelse at have en velfungerende café til gavn for de mange medlemmer og gæster.

- Det er vigtigt for klublivet, at vi har en café, hvor medlemmer og gæster har lyst til at komme. Vi mener helt klart, at der er mulighed for at lave en god forretning. Der er en stor trafik af folk og gode faciliteter, siger Kristian Grud, der er helt med på, at det er et job, der kræver fleksibilitet ikke mindst i sommerhalvåret, hvor den store omsætning skal hentes.

I ansøgningen lægger Holstebro Golfklub vægt på, at den rette ansøger har solid køkkenerfaring og kender til drift af en café eller restaurant.

- Vi venter gerne på den rigtige, men det er klart at foretrække, at den nye forpagter kommer i gang, så man ikke begynder lige midt i højsæsonen, hvor der er mest travlt siger Kristian Grud, der gerne indrømmer, at både han selv og klubben har brug for, at der bliver ro på café-området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce