Annonce
Holstebro Onsdag

Golfklub gennemfører cup trods krisen

Sådan ser præmierne fra Pink Cups hovedkontor ud. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Holstebro Golfklub gennemfører Pink Cup søndag den 7. juni.

En håndfuld kvindelige medlemmer af Holstebro Golfklub står nemlig igen i år bag Pink Cup-arrangementet med en turnering på Storåbanen.

Den lokale komite bag Pink Cup har år efter år vist, at det er muligt at skaffe et overskud, der går ubeskåret til kampen mod brystkræft. Så der er også i år høje forventninger, selv om de sædvanlige lotterier og auktioner har måttet vige for at undgå nærkontakt i forbindelse med arrangementet.

- Vi har de senere år mærket en stigende interesse hos medlemmerne for at deltage aktivt i arrangementet. Også blandt sponsorerne har vi mærket en helt fantastisk opbakning, men desværre glider sponsorpræmierne ud i år på grund af coronakrisen. Til gengæld har vi fået tilsendt en række flotte præmie fra Pink Cups hovedkontor, oplyser Maja Vendelbo, der er en af de aktive kvinder i den lokale komite.

Tilmelding er mulig frem til onsdag den 3. juni, og arrangementet omfatter foruden en golfrunde også spisning og små konkurrencer ude på banen. - Midt i alt det negative omkring coronakrisen glæder vi os over, at vi i det hele taget får mulighed for at gennemføre en turnering og derigennem forhåbentlig hente et pænt beløb hjem til Kræftens Bekæmpelse, siger Maja Vendelbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce