Annonce
Holstebro Onsdag

Gratis øl, hvis TTH sætter fiktiv tilskuerrekord

Der er solgt over 2000 billetter til lørdagens fiktive DM-medaljekamp. TTH Holstebro sætter nu slutspurten ind for at sætte fiktiv tilskuerrekord. Foto: Photo Overlund
Annonce

Holstebro: Det gælder for TTH Holstebro om at sælge over 3250 billetter til den fiktive DM-medaljekamp, som oprindeligt skulle spilles lørdag den 30.maj.

Der er solgt 2000 billetter, og derfor sættes slutspurten nu ind for at sælge de sidste 1250 billetter i forsøget på at slå tilskuerrekorden fiktivt.

Klubbens partner, Royal Unibrew, bakker op om projektet og lover gratis øl til de første 1500 tilskuere til sæsonens første kamp - hvis det altså lykkes at sælge alle 3250 billetter.

- Vi vil gerne bakke op om klubben i denne tid, hvor DM-slutspillet er aflyst. Vi vil gerne støtte tiltaget og vil belønne alle TTH-fans, såfremt Bramming & Co. slår rekorden, siger Michael Schytte fra Royal Unibrew i en pressemeddelelse.

Billetter til rekordforsøget kan købes for 25 kroner per styk via MobilePay med nummeret "88 52 51". Blandt alle deltagerne trækkers der lod om 20 originale TTH-dame- og herrespilletrøjer med autograf.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce