Annonce
Holstebro Onsdag

Gratis læringsforløb fra Hjemmeværnet er populært

Samlet set er er Hjemmeværnets kampagne nået ud til 135.000 og næsten 6000 har reageret. Pressebillede
Annonce

Holstebro: På en tur gennem feedet på Facebook, Instagram eller andre sociale medier, kan man møde stribevis af tilbud om gratis læring.

Der er stor forskel på det reelle indhold og udbytte, men hos Hjemmeværnet i Midt- og Vestjylland synes distriktschef Per Nikolajsen, at deres tilbud er værd at gå efter.

- Vi tilbyder gratis læringsvideoer om førstehjælp. Det er helt essentielle kompetencer, vi i Hjemmeværnet har og gerne vil dele ud af. Grundlæggende førstehjælp er utroligt vigtigt, fordi det i yderste konsekvens kan betyde forskellen mellem liv eller død, fortæller Per Nikolajsen, oberstløjtnant og distriktschef.

Tilbuddet om et gratis online læringsforløb kører i øjeblikket som en kampagne på Facebook og Instagram i tre af Hjemmeværnets jyske distrikter. Samlet set er kampagnen nået ud til 135.000 personer og knap 6000 har reageret.

Som en del af kampagnen trækker Hjemmeværnsdistrikterne lod blandt modtagerne af læringsforløbet om billetter til en særlig VIP-dag, der blandt andet holdes på Skive Kaserne.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce