Annonce
Holstebro Onsdag

Gravid iværksætter har solgt sin forretning

Den store, flotte mave fortæller, at Line Lønstrup Nielsen har termin om treo uger. Hvad hun vil arbejde med efter sin barsel, har hun endnu ikke noget bud på. - Jeg kunne godt finde på at blive selvstændig igen, når jeg har fået de børn, jeg gerne vil have, siger hun. Foto: Ninna Pirchert
Den 1. oktober overdrog 28-årige Line Lønstrup Nielsen The Lopshop - et indendørs loppemarked på Hjaltesvej - til en nye ejer. Line har besluttet sig for at sælge, fordi hun er gravid og har termin om godt to uger.
Annonce

Holstebro: - Jo, det er da underligt. Det er som at give sin baby væk, efter at forretningen har fyldt så meget i tre år. Men det føles rigtigt.

Sådan lød det fra 28-årige Line Lønstrup Nielsen som en kommentar til, at hun fra den 1. oktober har overdraget The Lopshop til en ny ejer.

Line, der har iværksætterblod til at rulle i sine årer, åbnede den 1. april 2017 The Lopshop i de 750 kvadratmeter store lokaler på Hjaltesvej, der tidligere havde huset Søvn & Comfort.

Idéen med The Lopshop er, at private kan leje en stand, hvorfra de kan sælge ting og sager, som de ikke længere har brug for. Det er de ansatte i det indendørs loppemarked, der har åbent alle ugens dage, der står for salget. De, der lejer standene, får udbetalt 85 procent af prisen, mens de sidste 15 procent går til den forretning, som Line altså åbnede for tre år siden.

Annonce

300 stande til udlejning

Men nu har Line altså besluttet sig for at sælge. Også selv om forretningen går godt.

- Lige i starten var der ikke fyldt op, men siden sommeren 2017 har der været rimeligt fyldt op i standene hele tiden, fortæller Line, der har 300 stande til udlejning for kortere eller længere perioder.

Da avisen var på besøg, var der ifølge Line Lønstrup Nielsen kun tre ledig stande.

Forklaringen på salget af forretningen skal findes i det faktum, at Line er gravid med sit og kærestens første barn. Hun har termin den 26. oktober, og parret, der bor i Aulum, ved allerede, at det er en lille pige, de venter.

Annonce

Genbrug er populært

Line, der er vokset op i Ørnhøj, kunne have valgt at finde en afløser, mens hun holder barsel. Men den idé blev forkastet:

- Det er meget krævende for en afløser, og jeg vil også gerne gøre alting selv, fortæller Line, der i første omgang egentlig ikke havde tænkt sig at sælge "sit barn".

- Men da jeg blev gravid, begyndte der at gå rygter om, at vi ville sælge, og der var flere, der henvendte sig, fordi de var interesseret i at købe, fortæller Line, der besluttede sig for at gå efter et salg, selv om det altså ikke var meningen fra begyndelsen.

Line har solgt Lopshop til Michael Bertelsen, der bor i Mejrup og ejer bygningen.

- Planer er, at han vil drive forretningen videre med de samme piger, som jeg har ansat, fortæller Line, der på det seneste selv har arbejdet seks dage om ugen og har haft hjælp af fire ansatte piger, der arbejder efter skoletid.

Line åbnede sin forretning, fordi hun troede på genbrugstanken.

Den tror hun stadig på.

- Genbrug er mega-populært, og de mange loppeprogrammer i tv hjælper helt vildt på salget, siger Line, der fortæller, at det stadig er en god forretning, selv om der er to andre butikker i Holstebro med nogenlunde samme koncept.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce