Annonce
Holstebro Onsdag

Gravsten mod hundelorte

- I de sieneste 14 dage har jeg kun en enkelt gang måttet fjerne en hundelort. Før kunne det være dagligt, så det har været effektivt, siger Thomas Borg Jakobsen. Foto: Morten Stricker
- Én lagde på et tidspunkt en lille buket blomster ved stenen. Det var meget sjovt, fortæller Thomas Borg Jakobsen, der har succes med et nyt våben mod "glemsomme" hundejere.
Annonce

Holstebro: Nogle synes, det er vildt sjovt.

Andre at det er lidt plat grænsende til det ufølsomme.

Men at det virker, kan ingen tage fra Thomas Borg Jakobsen.

På et lille græsstykke ud til en offentlig sti, der tilhører hans grund på Ole Rømers Vej, har han opstillet en lille gravsten, der har sat en effektiv stopper for, at han dagligt skal rydde op efter dovne hundeejere.

- Jeg har selv hund. Jeg har intet mod hunde. Men jeg er træt af, at så mange ikke gider samle efterladenskaberne op, fortæller Thomas Borg Jakobsen.

Han fortæller, at han går meget op i sin have, og at han gerne vil have, at der ser ordentligt ud på hans grund:

- Hunden kan jo ikke gøre for, at den skal af med noget. Det skal de jo, når der er ude at gå. Men den, der lufter hunden, kan jo i det mindste samle det op, siger Thomas Borg Jakobsen.

- I de seneste 14 dage har jeg kun en enkelt gang måttet fjerne en hundelort. Før kunne det være dagligt, så det har været effektivt, siger Thomas Borg Jakobsen.

Annonce

Ingen under

Stenen, der er støbt i beton, har han fået en bekendt til at lave. Bogstaverne er trykt ned i, og på afstand ligner det en ægte gravsten.

- Jeg har da fået en del sjove kommentarer, fortæller Thomas Borg Jakobsen.

- Én lagde på et tidspunkt en lille buket blomster ved stenen. Det var meget sjovt.

Men i den seriøse ende, så har Thomas Borg Jakobsen overvejet, om stenen ville virke stødende på nogen.

- Hensigten er, at den skal gøre hundelufterne opmærksomme på, at det er dem, der har ansvaret og ikke hunden. Jeg synes ærlig talt, at det er ulækkert, at man ikke samler op efter ens hund. Og det prøver jeg så at gøre opmærksom på på en anderledes måde.

Bare for at slå det helt fast. Der ligger altså ikke en doven hundelufter under stenen?

- Det kan jeg garantere, at der ikke gør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce