Annonce
Holstebro Onsdag

Håndboldherrer er klar til europæiske kampe

TTH Holstebro mødte Talent M.A.T. Plzen i kampen om gruppespillet i herrernes EHF Cup. Her jubler TTH efter sejr på 37-21 over Talent M.A.T. Plzen. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: TTH Holstebros ligaherrer er igen klar til deltagelse i det prestigefyldte EHF gruppespil. En sejr i lørdags over Talent Plzen sikrede Bramming og co. minimum seks kampe mere til februar og marts. Dermed deltager klubbens herrehold for sjette år i træk i en af de europæiske turneringer.

- For os som klub er deltagelsen i de europæiske turneringer altid et stort sportsligt mål, og med klubbens flotte europæiske historik, er deltagelsen blevet en stor del af klubben. Vi er stolte over, at vi igen er i stand til at være med i det stærke europæiske selskab, hvilket kun kan lade sig gøre på grund af klubbens placering i toppen af dansk håndbold. Vores deltagelse i sidste sæsons EHF Finals i Kiel foran 20.000 tilskuere og millioner af tv-seer er noget vi drømmer om at gentage, udtaler TTH-direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Klubben går efter en top-to-placering i EHF-gruppen. Lodtrækningen til gruppespillet foretages torsdag i Wien.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce