Annonce
Holstebro Onsdag

Han siger farvel og tak efter næsten 25 år med rekord-overskud

I Torben Skov Villadsens tid i Actona Company A/S er virksomheden vokset fra 20 til 1400 medarbejdere. Foto: Ole Mortensen
To dage efter at Actona offentliggjorde regnskab med rekord-overskud, siger direktør Toben Skov Villadsen farvel. Tidligere Flügger-chef tager over og skal fra foråret stå i spidsen for Tvis-virksomheden.
Annonce

Tvis: Efter næsten 25 år i Actona Company har direktøren, Torben Skov Villadsen valgt at træde tilbage. Den nye mand på posten bliver den nuværende direktør - eller CEO - i Flügger Group, Jimmi Mortensen.

Det oplyser Actona Company i en pressemeddelelse.

Lars Larsen Group, der i 2015 sammen med med ledende medarbejdere købte Actona Company A/S, har haft god tid til at finde den helt rette afløser.

- Jeg er rigtigt glad for, at Jimmi Mortensen har valgt at sige ja til udfordringen som ny CEO i Actona Company. For blot to dage siden (mandag den 19. oktober, red.) kunne vi offentliggøre et nyt rekordoverskud for Actona Company, så han overtager det øverste ansvar for en sund og veldrevet virksomhed med masser af muligheder for fortsat vækst, siger Jesper Lund, der er bestyrelsesformand i Actona Company og CEO i Lars Larsen Group.

Jimmi Mortensen overtager posten som CEO i Actona Company senest per 1. april 2021.

Annonce

En mere fri kalender

Når 49-årige Torben Skov Villadsen skal forklare, hvorfor han efter næsten 25 år i Actona Company nu vælger at stoppe som CEO, lyder det sådan:

- Jeg har gennem længere tid haft lyst til at have en lidt mere fri kalender og udfordre mig selv på en ny måde. Der er et godt og stærkt team i Actona, som skaber fantastiske resultater, og derfor føler jeg, at det er det rette tidspunkt til at give stafetten videre.

I Torben Skov Villadsens tid i Actona Company A/S er virksomheden vokset fra 20 til 1400 medarbejdere, men Torben Skov Villadsen mener stadig, at der er masser af potentiale for yderligere vækst.

- Actona Company er en verdensklassevirksomhed. Det er et team af loyale, engagerede og ambitiøse mennesker. En virksomhed, der sammen med fantastiske kunder og yderst kompetente underleverandører gør det muligt at skabe og levere fede møbeldesigns i god kvalitet og til en pris, som alle kan være med på, siger den afgående direktør, der glæder sig til at få mere tid til sine andre interesser.


Jeg har gennem længere tid haft lyst til at have en lidt mere fri kalender og udfordre mig selv på en ny måde. Der er et godt og stærkt team i Actona, som skaber fantastiske resultater, og derfor føler jeg, at det er det rette tidspunkt til at give stafetten videre.

Torben Skov Villadsen, afgående CEO


- Først og fremmest vil jeg glæde mig til at bruge mere tid sammen med min dejlige hustru, Birgit. Derudover vil jeg bruge tiden på at udvikle de virksomheder, jeg allerede er medejer af i dag. Måske dukker der også nye spændende muligheder op, hvor jeg kan være med til at bidrage til en sund udvikling, siger Torben Skov Villadsen.

Annonce

Ved roret i krisetid

Jesper Lund takker Torben Skov Villadsen for et særdeles godt samarbejde og for den måde, som Torben Skov Villadsen vælger at stoppe samarbejdet på:

- Torben delte sine tanker om, at han gerne ville forlade Actona for mange måneder siden. Men da coronakrisen ramte, lovede Torben at blive og gøre sit allerbedste for at styre Actona godt igennem krisen. Det viser alt om Torbens værdier og dedikation til virksomheden, siger Jesper Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce