Annonce
Holstebro Onsdag

Haveselskab: Øv, vi må aflyse et af vores allerbedste arrangementer i 2021

Det bliver først til marts næste år, at haveselskabet i Måbjerg får besøg af Claus Dalby, der holder foredrag om de små haver og de store drømme. Arkivfoto: Axel Schütt
På grund af corona-restriktionerne må Haveselskabet Måbjerg Kreds aflyse det foredrag med Claus Dalby, der var planlagt til den 4. marts. Haveguroen kommer i stedet til Holstebro i marts næste år.

Holstebro: - Desværre har vi i Haveselskabet Måbjerg Kreds måttet aflyse et af vores allerbedste arrangementer i 2021 på grund af coronarestriktioner.

Sådan lyder det fra Haveselskabet Måbjerg Kreds, der med stor beklagelse aflyser sin haveaften med haveguroen, Claus Dalby, som skulle være afholdt den 4. marts.

- Med de coronarestriktioner, der er gældende nu, kan vi ikke gennemføre arrangementet, lyder det fra Annette Skytte, der er kasserer i havekredsen.

For de haveinteresserede, der havde glædet sig til at møde Claus Dalby i Holstebro, er der dog  ingen grund til at fortvivle:

Havemanden kommer den 2. marts 2022 og holder det nu aflyste arrangement.

- Kredsen har lige talt med Claus, og også han beklager aflysningen. Han vil glæde sig til at komme til Holstebro i 2022 i stedet for. Og så er der jo det, at det er så dejligt at have noget at glæde sig til. Og det har vi vist alle brug for i denne tid, lyder det fra Annette Skytte.

De var ellers så stolte i havekredsen dengang i oktober sidste år, da det lykkedes at få en en af de helt store foredragsholdere inden for haveverdenen til at komme til Holstebro.

- Vi er faktisk pavestolte af, at en forholdsvis lille havekreds kan sætte et så kendt navn på sin arrangementsliste, lød det fra haveselskabet i efteråret.


Kredsen har lige talt med Claus, og også han beklager aflysningen. Han vil glæde sig til at komme til Holstebro i 2022 i stedet for.

Annette Skytte, kasserer i Haveselskabet Måbjerg Kreds


Claus Dalby har tidligere ernæret sig som tryllekunstner, men i dag er han af havefolk kendt som en havens mester. I 1995 mødte han kunstneren Anne Just, og det blev et vendepunkt i hans liv. Efter det møde begyndte hans karriere inden for havekunst og havedyrkning. Efter Anne Justs død har Claus siddet i fondsbestyrelsen for Anne Justs Have.

Udover at medvirke i adskillige haveprogrammer på både DR1 og DR2 har Claus Dalby skrevet flere bøger om haven - både hans egen og andres i ind- og udland.

Allerede i 1987 etablerede han sammen med sin samlever, Jaume Ferrer Servera, Forlaget Klematis, som udover at udgive egne værker også er en af Danmarks største udgivere af børnebøger.

Claus Dalby har tidligere boet i Holstebro.

Omkring 35 billetter til haveforedraget nåede at blive solgt, inden anden bølge af Covid-19 satte ind.

Haveselskabet betaler pengene tilbage til dem, der har købt billet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Annonce