Annonce
Holstebro Onsdag

Hent et gratis magasin om TTH Holstebros klubhistorie

Magasinet kan hentes i Gråkjær Arena eller i Mediehuset Holstebro fra klokken 9 til 15 fra mandag til fredag. Pressebillede

Holstebro: Magasinet, der omhandler både TTH Holstebros dame- og herrehistorie fra 2000 til 2020, har været klar siden december sidste år.

Her skulle det have markeret, at det i 2020 var 20 år siden, at klubben så dagens lys. Men corona-restriktioner har forsinket præsentationen af TTH-magasinet, som nu hen over foråret vil blive mere og mere synlig i bybilledet, når restriktionerne tillader det.

I første omgang har alle dog nu mulighed for at hente det 116 siders lange magasin kvit og frit. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Magasinet kan enten hentes i Gråkjær Arena ved trappetårn nummer ét eller i Mediehuset Holstebro i foyeren. Det er muligt at afhente magasinet mellem klokken 9 og 15 fra mandag til fredag begge steder.

I magasinet sættes der fokus på de store oplevelser og triumfer gennem klubbens 20 år. Her kommer læseren tæt på 20 klubhistorier og beretninger fra dame- og herreprofiler og deres højdepunkter i den hvide TTH-trøje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce