Annonce
Holstebro Onsdag

Herning Tivolipark tager de populære børnetvstjerner Gurli og Gustav Gris med til Holstebro

Den poulære børnetv-stjerne Gurli Gris kommer med Herning Tivolipark til Holstebro i forbindelse med sommerfesten. Gurli og Gustav Gris har fra friluftsscenen deres helt eget sceneshow. Pressebillede
Annonce

Holstebro: I dagene den den 7. til den 10. juni gæster Herning Tivolipark Holstebro på festpladsen på Nørre Boulevard i forbindelse med Holstebro Sommer Fest. Med sig har tivoliparken et festprogram med show, underholdning og koncert foruden hele den "kørende forretning" med blandt andet karruseller for alle aldre, radiobiler og masser af underholdning.

Lørdag den 9. juni klokken 14.30 tælles der så ned til det store Gurli Gris-show på friluftsscenen. Det er nemlig lykkes Nordic Event Company at få licens og eneret på et af de mest kendte børnebrands i hele Skandinavien - Gurli Gris.

Gurli Gris er et utroligt populært børne tv-program som kan ses på flere tv-kanaler i Danmark - blandt andet på DR TV i Ramasjang, samt på Disney Channel, Cartoon Network og Nickelodeon, hvor Gurli Gris kan opleves, og på alle kanaler serien i toppen af hitlisten, når det gælder preschool børneprogrammer. Når Gurli og Gustav Gris optræder er det i børnehøjde, med en sej og flot produktion, et stort bagtæpper, intro speak og musik, som børene kender fra tv.

Cirka en halv time inden showet starter, går nedtællingen i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce