Annonce
Holstebro Onsdag

Historiefortælling på Hjerl Hede over sommeren

Hver dag hen over sommeren står otte fortællere klar til at give gæsterne på Hjerl Hede en bid af danmarkshistorien. Foto: Jens Bach
Frilandsmuseet Hjerl Hede holder traditionen i hævd og åbner sommerferien for hele familien med blandt andet historiefortælling og damptogsture.
Annonce

Vinderup: Hjerl Hede opfordrer i en pressemeddelse familier og generationer på tværs at besøge frilandsmuseet hen over sommeren, hvor der fortælles danmarkshistorier.

Det kan være historier om både om familier, dyr, planter og om livsvilkår for landboere, som har boet og levet i Danmark fra 1600-tallet til begyndelsen af 1900-tallet.

Hver dag gennem hele sommeren kan familier møde otte fortællere foran udvalgte huse i museet.

Fortælleren vil byde velkommen og fortælle om familien, der boede i huset, håndværket eller arbejdet, der blev udført med mere.

I år har Hjerl Hede særligt fokus på landbrug. Derfor er der mulighed for at nyde museets temaudstilling i velkomstcenteret og prøve at sidde i en rigtig gammel Ferguson-traktor.

Rundt omkring kan man finde fortællinger om dyr og afgrøder og deres betydning for bonden og hans familie. Skiltene findes ved dyrene, i haverne og på markerne.


Hjerl Hede opfordrer alle gæster til at udvise ansvarlighed og selv være opmærksomme på at holde afstand og spritte af. Desuden opfordres gæster til at betale med MobilePay på museet.

Frilandsmuseet Hjerl Hede


Sommerens historiefortælling foregår hver dag fra søndag den 28. juni til og med søndag den 9. august fra klokken 12 til 16.30. Museet er åbent fra 10 til 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce