Annonce
Holstebro Onsdag

Hjælp med at finde kandidater til to kulturpriser

Kultursamarbejdets KulturPris er tidligere gået til Ingeborg Svennevig fra De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune. PR foto
Annonce

Midt- og Vestjylland: Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland uddeler for 13. gang to kulturpriser for at hædre de, der bidrager til kulturlivet i Midt- og Vestjylland. Frem til 24. februar kan alle komme med forslag til, hvem, der skal modtage de to priser.

Kultursamarbejdets KulturPris tildeles for en bemærkelsesværdig indsats for kulturen i det midt- og vestjyske. Prisen skal ses som en påskønnelse for indsats samt virke til inspiration for andre. Prisen er på 15.000 kr. og et diplom. Prismodtageren kan bo i en anden kommune end Kultursamarbejdets syv medlemskommuner.

Kultursamarbejdets KulturVækstPris tildeles unge kulturiværksættere eller -talenter, ungdomsforeninger eller -organisationer fra det midt- og vestjyske. Prisen skal ses som en påskønnelse af indsatsen og sætte fokus på unge kulturiværksættere og talenter. Prisen er på 10.000 kr. og et diplom. Prismodtageren skal bo og virke i Midt- og Vestjylland.

Man kan indstille en kandidat ved at sende en mail med begrundelse til kultur@holstebro.dk senest mandag 24. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce