Annonce
Holstebro Onsdag

Hjemmeferie sætter gang i boligsalget

Mange bruger sommerferien i Danmark til at kigge på ny bolig, forventer Thomas Hovgaard, kommunkationschef i Nybolig. Pressefoto
Annonce

Holstebro: Hvis man spørger Nyboligs mæglere, kommer sommerferien i år til at stå på fuldtidsarbejde. De forventer historisk travlhed, fordi folk bliver hjemme fra ferie.

Sommerferien plejer ikke at være den tid på året, hvor landets ejendomsmæglere har mest travlt, mens mange er rejst sydpå for at holde ferie, men sommeren i år kan komme til at gå over i historien som en af de travleste somre på boligmarkedet. Det mener i hvert fald 72 pct. af ejendomsmæglerkædens 220 forretninger i en ny rundspørge.

- Baseret på aktiviteten op til sommerferien og hvis man går ud fra, at rigtig mange af os dropper ferierejsen, så er de fysiske betingelser i hvert fald til stede for en højere aktivitet end normalt, siger Thomas Hovgaard, der er kommunikationschef i Nybolig i en pressemeddelse.

Han peger især på de fire måneder, hvor mange af os har siddet derhjemme bag skærmen og arbejdet som en væsentlig faktor for, at der vil komme mere gang i bolighandlerne end normalt.


-Mange kunder fortæller, at de har valgt at købe sommerhus nu for at have et sted, hvor de sammen med familien kan investere en masse fælles tid i konkrete projekter

Thomas Hovgaard, kommunikationschef


- Når vi har været hjemme hele tiden, har vi også haft tid til at reflektere mere over vores bolig, om den nu også er den rette, og jeg tror, at mange i den periode har fået nye ideer, simpelthen fordi de har haft mere tid til at tænke over de store spørgsmål, siger Thomas Hovgaard.

Meldingen fra mange af Nyboligs sommerhusmæglere, som har haft rekordsalg under Corona er netop, at mange nye sommerhusejere ser det nye sommerhus som et langsigtet familieprojekt med plads til fordybelse.

- Mange kunder fortæller, at de har valgt at købe sommerhus nu for at have et sted, hvor de sammen med familien kan investere en masse fælles tid i konkrete projekter som fx at vedligeholde eller istandsætte et gammelt sommerhus, og det kunne godt lyde som en ny tendens, fortæller Thomas Hovgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce