Annonce
Holstebro Onsdag

Hjemmeplejen klar til atter at gøre rent

- Der skal lyde en stor tak for tålmodigheden til alle dem, der har måttet undvære hjælpen i lang tid, og til de pårørende, naboer og venner som er trådt til med en hjælpende hånd, mens det har stået på, siger Lone Becker Kjærgaard, direktør for social og sundhed. Foto: Colourbox fra Holstebro Kommune
Nu kan flere end 700 borgere i Holstebro Kommune se frem til igen at få hjælp til rengøring. Det sker gradvist i uge 20 og 21.
Annonce

Holstebro: Siden den 18. marts har mange borgere på grund af corona-krisen helt eller delvist måttet undvære den rengøring, de er visiteret til. Men snart får alle deres rengøringshjælp igen, lyder det i en pressemeddelelse fra Holstebro Kommune.

Rengøringshjælpen i hjemmeplejen har været delvist suspenderet, fordi der hidtil har været brug for alle hænder til at løse andre og mere kritiske plejeopgaver under coronakrisen.

Men nu er situationen en anden. Og en fortsat begrænsning i hjælpen til rengøring risikerer at få helbredsmæssige følger for svækkede ældre. Derfor har de nationale myndigheder besluttet, at den normale hjælp til rengøring skal genetableres.

Så nu kan flere end 700 borgere i Holstebro Kommune se frem til igen at få hjælp til rengøring. Det sker gradvist i uge 20 og 21.

Annonce

Tak for tålmodigheden

- Jeg er glad for, at vi nu igen kan levere rengøringshjælp til vores ældre og andre borgere i eget hjem. Jeg er sikker på, at mange har savnet hjælpen og ser frem til at få gjort rent igen. Og der skal lyde en stor tak for tålmodigheden til alle dem, der har måttet undvære hjælpen i lang tid, og til de pårørende, naboer og venner som er trådt til med en hjælpende hånd, mens det har stået på, siger Lone Becker Kjærgaard, direktør for social og sundhed.

Der kan være lidt ventetid på grund af Kristi himmelfartsdag og det store antal borgere, som skal have genoptaget hjælpen. Men den genoptages så hurtigt, det er praktisk muligt, oplyser kommunen.

De berørte borgere får direkte besked via e-Boks eller brevpost fra deres leverandør af rengøring i løbet af de nærmeste dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce