Annonce
Holstebro Onsdag

HK skal finde kandidater til testcenter

- Jobordrerne til HK JobBørs viser, at der fortsat er brug for både kloge hænder og hoveder. Men vi skal være mere omstillingsparate og allerede nu gå i gang med at styrke os til fremtiden, så vi får flere kompetencer, der peger fremad, mener Marianne Køpke, afdelingsformand hos HK Midtvest. Privatfoto
Der er grund til forsigtig optimisme for jobmarkedet, mener Marianne Køpke, afdelingsformand for HK MidtVest. HK JobBørs formidler job til sine medlemmer.
Annonce

Holstebro: Selv om coronakrisen kradser, og antallet af ledige er steget, oplever HK JobBørs MidtVest et stigende antal henvendelser fra virksomheder, der ønsker hjælp til at finde kandidater til ledige stillinger.

Blandt andet er HK JobBørs MidtVest lige blevet bedt om at hjælpe Hospitalsenheden Vest med at finde egnede kandidater til besættelsen af fem administrative stillinger til et coronatestcenter i Herning og Holstebro.

Jobformidler Lone Bjørnkjær i HK MidtVest har også haft kontakt til Skattestyrelsen i Ringkøbing og Politiets Administrative Center i Holstebro, der ønsker hjælp til at finde egnede kandidater til 15 stillinger, som de hver har slået op.

Annonce

Forsigtig optimisme

- HK JobBørs er HKs rekrutteringstilbud til medlemmer og arbejdsgivere. I gennemsnit får over 1100 HK'ere nyt job via HK JobBørs hvert år, lyder det i en pressemeddelelse fra Marianne Køpke, afdelingsformand for HK MidtVest.

Marianne Køpke ser det som meget positivt, at der i en krisetid kommer henvendelser fra arbejdsgivere, der er på udkig efter nye medarbejdere - også selvom mange af jobbene er tidsbegrænsede.

- Jeg synes, at der på trods af et stigende antal ledige på landsplan er grund til forsigtig optimisme. For selv om der er virksomheder, som har måttet afskedige under coronakrisen, og der er mange, der er sendt hjem med lønkompensation, så er der altså også virksomheder, der ønsker at ansætte, konstaterer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce