Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebro-butik får en "lillebror" i Viborg

Henrik Nielsen og Rikke Jensen arbejder i dag sammen i Dansk Outlet på Lundholmvej i Holstebro, men fra slutningen af marts næste år åbner de sammen en ny butik i Viborg, hvor Rikke skal være daglig leder og medejer. Foto: Ninna Pirchert
I slutningen af marts næste år åbner Dansk Outlet en ny forretning i Viborg. Forretningen bliver kædens butik nummer 28, og den skal drives på franchisebasis med to ejere: Henrik Nielsen, der står bag Holstebro-butikken, og Rikke Jensen, der er afdelingsleder i samme forretning.
Annonce

Holstebro/Viborg: - Det er første gang, jeg skal være selvstændig. Det er en super-fed udfordring, og jeg går ind i det med engagement og energi.

Sådan lyder det fra 43-årige Rikke Jensen, der i dag er afdelingsleder i den 2000 kvadratmeter store Dansk Outlet-butik på Lundholmvej i Holstebro.

For to år siden åbnede hendes chef, 47-årige Henrik Nielsen outlet-forretningen i den tidligere tømmerhandel, XL Byg, og han driver Dansk Outlet på franchisebasis.

Nu er han klar til at få en "lillebror" til sin butik i Holstebro, og den skal ligge i Viborg og have Rikke Jensen som daglig leder og medejer. Henrik Nielsen står fremover fortsat for 100 procent af ejerskabet i Holstebro, mens Rikke Jensen får del i ejerskabet af den nye butik i Viborg.

Annonce

Hånden på kogepladen

På spørgsmålet om, hvorfor Henrik Nielsen vil dele sin franchiseaftale med Rikke Jensen, svarer han.

- Hun skal da have hånden på kogepladen.

Dermed mener han, at det skærper interessen for at drive forretningen, når man selv har en økonomisk andel i den.

Planen er, at Dansk Outlet skal åbne den 28. marts 2020 i Viborg - i lokaler, der er lidt mindre end pladsen i Holstebro, hvor der er omkring 2000 kvadratmeter. På Livøvej 11 i Viborg - der hvor BabySam tidligere havde til huse - kommer outletbutikken til at råde over knap 1400 kvadratmeter.

- Men det er samme koncept, siger Henrik Nielsen, der plejer at beskrive sin forretning som et tøjsupermarked med tøj til hele familien.

Annonce

Ro i maven

Rikke Jensen har arbejdet i Dansk Outlet i Holstebro siden august sidste år. Før det har hun arbejdet som købmand, pædagog og i en dametøjsbutik i Herning Centret

- Jeg har helt ro i maven med min beslutning. Jeg har fundet min plads i arbejdslivet. Nu kan jeg sove om natten og jeg har tabt 21 kilo, siden jeg stoppede som pædagog, fortæller Rikke, der i sit nye job godt kan lide tempoet, at det sker noget og at have et ansvar.

Hun sætter også pris på ærligheden mellem hende og Henrik Nielsen.

- Og så kan jeg godt lide kunderservicen og konceptet, tilføjer hun.

Annonce

Klar til mere ansvar

Rikke Jensen bor i Bording sammen med sin familie, og hun får faktisk lidt kortere afstand til sin nye arbejdsplads, men tiden, det tager at køre frem og tilbage til arbejdet, bliver nogenlunde den samme. Familien består af manden, en søn på 19, der læser i Skotland, og en datter på 15, der går på efterskole.

- Så nu er tiden der til at få mere ansvar på arbejdet, mener hun.

I Holstebro er der seks ansatte - inklusiv Henrik Nielsen og en skrædder - og fire ungarbejdere. Planen er at ansætte tre fuldtidsansatte i Viborg samt nogle unge, der skal arbejde efter skoletid.

Henrik Nielsen er oprindeligt uddannet som købmand i Løvbjerg i Nykøbing Mors. Han har tidligere drevet en butik med golfudstyr i Holstebro, og han har også tidligere arbejdet i flere af Dansk Outlets andre butikker i Jylland.

Dansk Outlet er en landsdækkende kæde, og Viborg bliver kædens butik nummer 28.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce