Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebro-forretning kåret som årets Selected-butik

Glæden var stor, da butikschef Carina Hvam Nielsen og souschef Jacob Falk modtog prisen ved awardshowet i Horsens. Privatfoto
Ved et awardshow i forbindelse med en dag for butikschefer i Horsens blev Selected i Holstebro kåret som årets butik blandt landets 16 forretninger.

Holstebro: - Vi er da mega-stolte, men også lidt ydmyge, for der er jo meget at leve op til.

Sådan lyder reaktionen fra 31-årige Carina Sofie Hvam Nielsen, der er butikschef i Selected i Holstebro, efter at forretningen for nylig fik overrakt prisen "Årets Butik 2019/2020".

Prisen står nu i glas og ramme på disken i herre- og dametøjsforretningen, der ligger på Nørregade lige ved Store Torv.

Annonce

- På den måde får vi tit en god snak med kunderne om det, og det er jo i sidste ende kunderne, der gør, at man har lyst til at yde lidt ekstra, mener butikschefen.


Jeg vidste jo godt, at vi gjorde noget rigtigt. Vi har nemlig et godt sammenhold, og det er vigtigt for os, at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Så det var mega-fedt, at vi vandt, selv om det virkede lidt uvirkeligt.

Carina Sofie Hvam Nielsen, butikschef.


Prisoverrækkelsen foregik på en dag for butikschefer i Horsens, hvor der ved et awardshow blev uddelt priser blandt de 16 Selected-forretninger, der findes landet over.

- Prisen som Årets Butik gik altså til os, og den blev overrakt med konfettti-regn og det hele, siger Carina og fortæller, at Holstebro-butikken blandt andet fik prisen for sit engagement, sammenhold og for udtrykket i butikken.

- Jeg vidste jo godt, at vi gjorde noget rigtigt. Vi har nemlig et godt sammenhold, og det er vigtigt for os, at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Så det var mega-fedt, at vi vandt, selv om det virkede lidt uvirkeligt, lyder det fra butikschefen, der har inviteret journalisten ned i kælderen under butikken, hvor der er personalerum og lager.

Champagnen står klar

Der er også hernede i kælderen, at den flaske champagne, der fulgte med prisen, står og venter på at blive åbnet. Præmien, der fulgte med prisen, var, at alle butikkens ansatte - tre fuldtids- og tre deltidsansatte samt den nye elev, Maja, - skal ud og spise sammen en aften i Holstebro.

- Vi har ikke besluttet, hvor og hvornår vi skal ud og fejre det, fortæller Carina.

Det er dog aftalt, at champagneproppen skal springe, og at der skal skåles i boblevand, inden flokken går ud og spiser sammen.

Carina har været store manager - som det hedder i Bestseller-regi - i to et halvt år. Sammen med sin mand, der er projektleder i et firma i Tjørring, og to sønner på seks og tre år, bor hun  midlertidigt i Mejdal, mens familiens nye hus er ved at blive bygget i Halgård.

Og man må håbe, at der bliver bygget godt med garderobeplads i det nye hjem, for Carina er vild med modetøj, og det sker ofte, at hun køber nyt med hjem fra butikken.

- Selv om vi som ansatte får rabat, er det stadig dyrt, men man skal jo følge med, forklarer butikschefen i Selected Holstebro.

Selected i Holstebro krydser i øvrigt fingre for, butikken får endnu en pris. Jacob Falk, der netop er færdiguddannet, er nemlig nomineret til prisen som årets elev ud af 176 andre Bestseller-elever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Daginstitution er vild med vilje

Holstebro Onsdag

Love is in the air

Annonce