Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebro har fået sin egen surfklub

Stand Up Paddle (SUP), der de seneste år er blevet mere populært, er også på programmet, når Holstebro Surf Klub igangsætter sine aktiviteter. Arkivfoto: Morten Pape
Tre surfentusiaster fra Holstebro har nu stiftet deres egen klub med et håb om at kunne tiltrække medlemmer fra lokalområdet. Kapsejlads, opvisninger og udendørs sportscentre er nogle af de ambitioner, som stifterne har med Holstebro Surf Klub.

Holstebro: Efter flere år med mange refleksioner og udkast til idéer har Frederik Øllgaard Madsen i samarbejde med to andre holstebroere stiftet Holstebro Surf Klub.

Frederik Øllgaard Madsen, der er formand i klubben, næstformand Kitt Skovhede og kasserer Rasmus Aas Pedersen er alle passionerede kitesurfere og har udvidet vandsportsaktiviteterne med Stand Up Paddle - også kendt som SUP - og bølgesurf.

De har med stiftelsen af klubben ønsket at udbrede kendskabet til vandsporten. Og det skal ske med udgangspunkt i at dyrke fællesskabet.

Det oplyser den nye klub i en pressemeddelelse.

Ambitionen er også, at klubben i fremtiden skal afholde arrangementer som kapsejlads og opvisninger såvel som ture, foredrag og træning.

Annonce

Tilskud fra kommunen

Holstebro Kommune har hilst initiativet velkommen og tildelt 20.000 kroner til klubben. Pengene skal gå til etableringen af klubben og til indkøb af udstyr, lyder det i meddelelsen.

Dog mangler Holstebro Surf Klub en del udstyr endnu. Derfor er klubbens ledelse i gang med at fundraise og søge sponsorater.


Man skal forestille sig, at vi laver flere udendørs sportscentre, der både skal facilitere klubbens medlemmer men også være med til at udvikle på vandsports- og outdoor-turismen.

Holstebro Surf Klub


Målet er også at få penge til at udvikle på de surfspots, der allerede findes i kommunen - foruden at udvikle helt nye surfspots.

- Man skal forestille sig, at vi laver flere udendørs sportscentre, der både skal facilitere klubbens medlemmer men også være med til at udvikle på vandsports- og outdoor-turismen, skriver klubben i meddelelsen.

Man kan læse mere om den nye surfklub på hjemmesiden: www.holstebrosurfklub.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce