Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebro Kommune og Jim Lyngvild hylder de nye virksomheder

Jim Lyngvild fortæller i foredraget om, hvilken list han bygger sine succeser på. Pressebillede
Hvert år starter mere end 300 nye virksomheder i Holstebro Kommune. Igen i år fejres det med en vækstreception den 5. december, hvor Jim Lyngvild fortæller om sine successer.
Annonce

Holstebro: Nye virksomheder bidrager til vækst og udvikling i området, og Holstebro Kommune vil gerne kvittere for virksomhedernes virkelyst og engagement - og inspirere dem med et farverigt foredrag.

Aftenens foredragsholder Jim Lyngvild, som selv er kendt for at være lidt af en ordsmed og historiefortæller, som er god til at opbygge sine egne brands. Han har i dag stor succes med sin cremeserie Raunsborg samt bryggeriet Frejdahl. Desuden har han gennem tiden arbejdet sammen med Kopenhagen Fur, Hummel, Adidas og mange flere.

Jim Lyngvilds cv breder sig over titler som designer, modekommentator, fotograf, iværksætter og forfatter. Med en uforudsigelig personlighed er han aldrig bange for at ytre sin mening, og så bor han på sin egen vikingeborg!

I foredraget fortæller Jim Lyngvild om sit kinesiske eventyr, der har banet vejen for hans produkter, og om hvordan han gik fra at være realitystjerne til storsælgende købmand med verden for sine fødder.

Annonce

En mulighed for at netværke

Udover foredraget giver vækstreceptionen også virksomhederne mulighed for at møde andre virksomheder og danne netværk. På den måde er vækstreceptionen med til at sikre fortsat vækst og udvikling i Holstebro. Hvert år deltager mere end 100 erhvervsfolk og politikere i vækstreceptionen.

- I Erhvervs- og Turismeudvalget har vi fokus på at inspirere erhvervet og virksomhederne. Der er en markant dynamik i erhvervslivet, og der kommer hele tiden nye virksomheder til. Det er med til at gøre Holstebro Kommune attraktiv og skabe arbejdspladser. Vi vil gerne give noget igen, og derfor fejrer vi de nye virksomheder på denne aften, siger Søren Olesen, der er formand for Erhvervs- og Turismeudvalget i Holstebro Kommune, i en pressemeddelelse.

Årets vækstreception finder sted torsdag 5. december kl. 17 i Nupark. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via Visitholstebros hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce