Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebro-pløjer forsvarede sit mesterskab

Søren Korsgaard vandt igen i år DM-titlen i vendeplov.
Til DM i pløjning i weekenden genvandt Søren Krogsgaard titlen som danmarksmester. Nu håber han, at VM i Rusland bliver en realitet.
Annonce

Holstebro: 2020 har langt fra været som 2019.

Corona-pandemien har trukket en dyne ned over verden, og det har DM i pløjning også mærket til. Ligesom så mange andre har afviklingen af det arrangement også været ramt af både restriktioner og bekymringer for en eventuel aflysning.

Men noget er stadig, som det var i 2019.

Søren Korsgaard, der kommer fra Holstebro, og Martin Lindberg Velling fra Hobro er nemlig stadig de to bedste pløjere i Danmark.

Det beviste de lørdag den 10. oktober, da de begge genvandt DM-titlen i henholdsvis vendeplov og standardplov.


Jeg håber virkelig, VM bliver til noget, for det kunne være en stor oplevelse at komme til Rusland. Jeg har været mange steder med pløjning, men aldrig i Rusland.

Søren Korsgaard


Det skriver LandboUngdom Region Aarhus, der står bag arrangementet, i en pressemeddelelse.

DM-stævnet blev grundet corona-restriktioner afholdt på én dag og uden tilskuere på Houlbjerg Møllegaard nordvest for Aarhus.

Annonce

Krydser fingre for VM

Søren Korsgaard vandt mesterskabet med 128 point. Han havde 7,25 point ned til Søren Svenningsen på andenpladsen.

- Jeg er rigtigt glad for at vinde. Det var en skøn grønjord at pløje i, det var som guf. Jeg havde monteret nogle nye brystplader, og de gjorde, at furen blev rigtig rund og flot. Jeg tror, det var derfor, jeg vandt, siger Søren Korsgaard i pressemeddelelsen.

Han retter nu sit fokus mod VM i Rusland, der er rykket til starten af pløjesæsonen i juni 2021.

- Jeg håber virkelig, VM bliver til noget, for det kunne være en stor oplevelse at komme til Rusland. Jeg har været mange steder med pløjning, men aldrig i Rusland, lyder det fra Søren Korsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce