Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebro: Stafet som støtte til kræftramte

Formand for Stafet For Livet Holstebro, Bjarne Krogh, er i fuld gang med planlægning af 5. udgave af Stafet for Livet i Holstebro. Fotos: Gunar Overlund Knudsen
Planlægningen af Stafet For Livet Holstebro, der foregår den 25. og 26. maj, er i fuld gang.
Annonce

Holstebro: Styregruppen arbejder intenst på Stafet For Livet Holstebro for femte gang. Stafet For Livet startede i Holstebro i 2015, og i alle årene er det foregået på Dragon Kasernen i Holstebro og skøn natur i skoven.

Sidste år var der 1278 deltagere, 30 hold og 66 fightere, der tilsammen løb/gik 28.000 omgange og 22.000 kilometer, og der blev et overskud på 512.740 kroner. Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. 10 procent går til det lokale arbejde i Holstebro.

Det oplyser formand for Stafet For Livet Holstebro, Bjarne Krogh, i en pressemeddelelse forud for den femte udgave af stafetten den 25. og 26. maj.

Annonce

De er ikke alene

Formanden betoner imidlertid, at Stafet for livet ikke er et kapløb.

- Vi sætter fællesskab og sammenhold i højsædet samt støtte til de kræftramte, der som fightere har mulighed for at mødes og mærke, at man ikke er alene i kampen mod sygdommen. Stafet for Livet er også en rigtig god lejlighed til som pårørende, enten som direkte familiemedlem, kollega, ven eller bekendt at være sammen med andre i samme situation. Stafet For Livet er også masser af aktiviteter, underholdning for både børn og voksne. Som deltager kan man deltage i det tidsrum man ønsker–fra nogle få timer og op til hele det døgn, stafetten varer, siger Bjarne Krogh.

Alle kan oprette et hold. Der skal være mindst en deltager fra holdet under hele stafetten.

Tilmelding via stafettens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce