Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebro talenter trives i København

Roerne Frederik Taulbjerg, Nanna Bo, Jonathan Nielsen, Aske Birkjær, Eskil Bech-Pedersen ogTrine Dahl studerer alle i København. Men drømmen om at nå til tops indenfor rosporten lever fortsat i bedste velgående. Det samme gør intentionerne om at repræsentere Holstebro Roklub. Pressebillede

For Made In Holstebro talenterne fra Holstebro Roklub er det efterhånden blevet kutyme at flytte teltpælene til København efter endt sabbatår.

Annonce

Holstebro: Holstebro Elitesport og Sportsakademis to elite-og talentkonsulenter, Claus Kjærgaard og Gitte Skoubo, var i ugen før efterårsferien på besøg hos "københavnerne."

Besøget inkluderede et besøg hos Københavns roklub, hvor roerne fra Holstebro har fået lov at træne. Roerne Frederik Taulbjerg, Nanna Bo, Jonathan Nielsen, Aske Birkjær, Eskil Bech-Pedersen samt Trine Dahl studerer alle i København. Men drømmene om at nå til tops indenfor rosporten lever i bedste velgående. Det samme gør intentionerne om repræsentere Holstebro Roklub.

Annonce

Made in Holstebro

- Vi er et produkt af talentmiljøet i Holstebro og Holstebro Roklub. Det er vi glade for og stolte af. Derfor skifter vi ikke bare klub, fordi vi nu er flyttet til København. Vi er Made in Holstebro og ønsker at give noget tilbage til klubben og Holstebro Kommune, som har støttet os hele vejen, siger Frederik Taulbjerg, der studerer på Copenhagen Business School.

Gitte Skoubo fra Holstebro Elitesport har respekt for, at fællesskabet og sammenholdet blandt roerne er intakt.

- Det var dejligt at mødes med roerne og mærke, at de trives i de nye omgivelser. Vi vil gerne hjælpe dem, og vi arbejder pt. sammen med Holstebro Roklub på at lave en ny model for vores Made In Holstebro roere, som kan understøtte dem i deres nye hverdag. Deres motivation og mål er intakte, og det er det, der betyder noget for os og gør, at vi vil gå meget langt for, at de når i mål, siger Gitte Skoubo.

Annonce

En god model

I Holstebro Roklub er man glade for klubbens "Københavner afdeling" og samarbejdet med Københavns Roklub.

- Vi ønsker at bevare tilknytningen til vores roere. Vi har fået skabt vores eget trænerteam i København bestående af tidligere kaproere fra Holstebro samt klubbens træner Gorm Petersen, som af arbejdsmæssige årsager også er flyttet til København. Sammen med Holstebro Elitesport er jeg sikker på, at vi nok skal få skabt en model, som kan imødekomme de øvrige behov, siger Freddy Quist, kaproningschef i Holstebro Roklub.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce