Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebros byudvikling bliver et guldæg for boliginvestorer

Holstebros byudvikling bliver et guldæg for boliginvestorer, spår en ny undersøgelse fra Selskabet Holstebro Udvikling P/S. Pressebillede
Ny undersøgelse viser efterspørgsel på tusindvis af nye boliger i Holstebro og stort potentiale for investeringer i byudviklingen.

Holstebro: Selskabet Holstebro Udvikling P/S har nu konkrete tal og en grundig rapport fra Exometric, der dokumenterer de positive tendenser på boligmarkedet og cementerer behovet for byudvikling og nybyggeri de næste fem år.

Rapportens konklusioner, som blev forelagt økonomiudvalget for nylig, understøtter kommunens udviklingsplaner og giver større tryghed hos investorer, der vil gøre en god forretning i Holstebro Kommune.

- Undersøgelsen viser, at der er et stærkt grundlag for byudvikling og investeringer i ny boliger. I Holstebro er antallet af borgere steget i 10 år, og udviklingen ser ud til at fortsætte. Konkret er der efterspørgsel efter næsten 2.000 boliger de kommende år i et område, hvor boligpriserne stiger og liggetiden falder, siger Annemette Færch, som er bestyrelsesformand for både Holstebro Udvikling P/S og Færchfonden.

Annonce

Brug for lejligheder

Rapporten afdækker blandt andet de fremtidige boligønsker.

Vurderingen er, at der bliver øget efterspørgsel på lejligheder og rækkehuse, lige fordelt mellem ejerbolig og lejebolig.

På slagterigrunden, sygehusgrunden og Holstebro midtby er der et potentiale på cirka 1100 boliger de næste fem år. Flest ønsker her at bo i små og mellemstore lejligheder op til 110 kvadratmeter.

Holstebro Kommune kan forvente en fortsat positiv befolkningsudvikling. Dermed opstår også et behov for nye boliger.

Holstebro Udvikling P/S er et partnerskab mellem Holstebro Kommune og Færchfonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Holstebro Onsdag

Ynglende ulve lukker del af plantage: Det er tydeligt, at ulvene har kastet deres kærlighed på et bestemt område

Annonce