Annonce
Holstebro Onsdag

"Hun synger, så de små hår i nakken rejser sig"

- Borbjerg Kirke har som Danmarks næststørste landsbykirke plads til 425 personer, siger Jens Ejvind Toft, der forventer, at der bliver udsolgt til kirkekoncerten. Foto: Ninna Pirchert
For første gang arrangerer håndboldklubben i Mejrup og Hvam en julekoncert i Borbjerg Kirke. Nogle af klubbens tidligere spillere blev så begejstret efter en koncert med Ann-Mette Elten, at de besluttede sig for at få sangerinden til lokalområdet.
Annonce

Borbjerg: - Op til jul sidste år hørte vi Ann-Mette Elten synge ved en julekoncert. Hun synger jo så fantastisk, at de små hår i nakken rejser sig, og vi blev så begejstrede, at vi besluttede os for at forsøge at få hende til at synge i Borbjerg Kirke.

Det fortæller Jens Ejvind Toft, der bor i Mejrup sammen med sin kone, Marie.

Parret var til koncerten med sangerinden, der er kendt fra Aarhus-bandet På Slaget 12, sammen med et hold venner fra Borbjerg, der lige som dem selv har en fortid som håndboldspillere og aktive i den lokale håndboldklub - Håndbold Mejrup Hvam, der er en sammenslutning af klubberne MGU og Hvam HK.

De tidligere håndboldspillere kontaktede kirken og præsten, og de fik lov til at låne kirken til koncerten. Ann-Mette Elten havde også plads i sin kalender, og arrangørerne fik oven i købet lov til at vælge mellem nogle datoer.

Valget faldt på tirsdag den 17. december, og klokken 19.30 træder Ann-Mette Elten ind i kirkerummet for at synge til håndboldklubbens første kirkekoncert.

- Vi ville gerne have koncerten så tæt på jul som muligt, fortæller Jens Ejvind Toft.

- Læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed for en stund i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utroligt bredt, lyder det i invitationen til julekoncerten med Ann-Mette Elten. Arkivfoto
Annonce

Mad i lokal café

Sammen med sine tre medarrangører satte han et opslag i de lokale borgerblade, hvor der blev lokket med billetter til en særlig god pris, hvis de blev købt inden midten af august.

- Så vi havde solgt 250 billetter allerede i sommer. Vi har kun 40 billetter tilbage, så vi er ret sikre på, at der bliver udsolgt, siger Jens Ejvind Toft.

Borbjerg Kirke har plads til 425 personer, og pladserne er unummererede. Derfor forventer arrangørerne kø, når dørene til kirken åbnes klokken 18.30.

Overskuddet er derfor allerede nu sikret.

- Overskuddet går til håndboldklubben - som gammel håndboldspiller banker hjertet jo stadig for klubben, fortæller arrangøren, der sammen med sin kone har solgt mange billetter til familie, venner og bekendte.

På koncertaftenen står Center Caféen i Borbjergs Kultur- og Fritidscenter, der ligger lige over for kirken, klar med mad og drikke, som koncertgængerne kan købe og nyde i caféen inden julekoncerten.

- Jeg kunne nemt forestille mig, at julekoncerten i Borbjerg Kirke kunne blive en ny tradition, tilføjer Jens Ejvind Toft.

De sidste billetter til julekoncerten sælges for 195 kroner stykket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce