Annonce
Holstebro Onsdag

Huset for Kunst og Design åbner atter dørene

Der er mulighed for at se to nye soloudstillinger på Huset for Kunst og Design. "Moralists at a Costume Party" er titlen på den ene udstilling, som man her på billedet kan få et glimt af. Foto: David Stjernholm

Holstebro: Torsdag den 22. april genåbner Huset for Kunst og Design med to soloudstillinger.

Billedkunstner Mette Rasmussen står bag den ene, mens kunstner og forfatter Reba Maybury fra England har skabt den anden soloudstilling.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Annonce

"Lengjast" er det norrøne ord for længsel, og det er samtidig titlen på Mette Rasmussens soloudstilling. Udstillingen er en romantisk fiktion over historiske figurer, melankoli og sjælevenner, der finder hinanden på tværs af tidens bånd.

I udstillingen "Moralists at a Costume Party" bruger Reba Mayburyet et foto, som en mand har taget af hende, mens hun sov, og delt uden hendes samtykke.

Fotoet, hvis baggrund er erstattet af et spejl, bryder udstillingsrummets fire hjørner og skaber en uendelighedseffekt, hvori den, der betragter, selv bliver betragtet, lyder pressemeddelelsens beskrivelse af udstillingen.

Huset for Kunst og Design åbner med nye, udvidede åbningstider og inviterer fremadrettet til besøg fra torsdag til fredag klokken 14 til 18 samt lørdag til søndag fra klokken 12 til 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce